speltips_skribent

Speltips 5/12 Manchester United – CSKA Moskva: CSKA går för poäng

CSKA Moskva står inför en stor utmaning på tisdagskvällen – minst ett poäng måste bärgas hem för att ett avancemang ska kunna bli verklighet.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Oturligt nog för CSKA Moskvas del besegrade Basel Manchester United med 1-0 i den senaste omgången. Man gjorde dessutom 1-0-målet när det enbart återstod några minuter kvar av matchen. Tungt för CSKA minst sagt. Det innebär att CSKA och Basel inför den sista omgången placerar sig på lika många antal poäng. Basel tar sig an Benfica på bortaplan på tisdagen, samtidigt som CSKA reser till Old Trafford.

Stannar både Basel och CSKA på lika många antal poäng går Basel vidare till en åttondelsfinal, på grund av inbördes möten. Som bekant slog Basel den ryska klubben med 2-0 på bortaplan, samtidigt som CSKA enbart lyckades vinna med 2-1.

Förutsättningarna innebär med andra ord att CSKA minst måste plocka ett poäng på Old Trafford. Samtidigt måste Basel förlora mot Benfica. Dock har Benfica noll poäng på kontot vilket onekligen talar för att Basel plockar poäng i matchen.

Vi är därför inne på att CSKA Moskva går för segern på Old Trafford. Man kommer med största sannolikhet att agera någorlunda avvaktande till en början. Man vill inte riskera att hamna i ett underläge i inledningen på matchen, och en reaktion lär istället komma i den andra halvleken. dvs om det fortsatt står 0-0. Givetvis kommer man att hålla koll på resultaten i den andra matchen, och spela utifrån det. Dock gäller det att prioritera det egna jobbet först, annars riskerar allt att falla.

Målglatt?

Det gäller dock att vara realistisk här. Manchester United har vunnit ALLA sina matcher på hemmaplan i år. Man har dessutom ett snitt på cirka 3 mål/match, och det mesta talar därför också för att man hamnar i målprotokollet på tisdagen. CSKA lär därför behöva göra åtminstone minst två baljor i det här mötet för att avancemanget ska kunna bli verklighet.

Med tanke på att den ryska klubben inte har något att förlora, så lär de – trots Uniteds fina facit – ha en fin möjlighet till att göra mål. Man kommer att flytta upp manskapet ju längre klockan tickar och då kommer givetvis målchanserna att komma. Dock ställer vi ett stort frågetecken framför försvarsspelet. Man kommer att vara tvungna att blottlägga det en aning, och den biten är vi mindre säkra på att CSKA löser.

Vi är därför inne på att matchen har fina förutsättningar till att bli en riktigt trevlig tillställning. Mourinho lär heller inte parkera bussen, det krävs en 4-0-förlust för att man ska bli av med sin plats i åttondelsfinalen och det tror vi inte är tillräckligt avskräckande.

Vi klickar därför in över 2,5 mål i matchen till fina 1,85 x degen hos spelbolaget NordicBet! 

Rygga ditt spel hos NordicBet – få 1000kr i bonus + 250kr riskfritt!  ”betting-link”

Få 1kg julgodis hemskickat till brevlådan – hos ComeOn

Du får 1kg julgodis + 500kr att spela för – vid en insättning av endast 100kr. Den fantastiska dealen hittar ni hos ComeOn. Godiset skickas hem till er brevlåda inom fem dagar.
Jag vill ha 1kg julgodis.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,85
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll