speltips_skribent

Speltips 4/4: Manchester United – Everton

Ett skadedrabbat Manchester United tar sig an Everton.

Twitter Facebook

Jones, Smalling och Mata kommer att missa matchen samtidigt som Pogba också riskerar att missa den. Fyra oerhört tunga skador för Uniteds del som åtminstone kan glädjas med att Zlatan är tillbaka.

Everton är samtidigt inne i en riktigt fin period, Lukaku är glödhet och kommer säkerligen att orsaka en del problem för Uniteds backlinje, som alltså är rätt skadedrabbad.

Dock gjorde Bailly och Rojo det riktigt bra mot West Bromwich senast, United höll nollan i den matchen och Mourinho gick under måndagen ut och hyllade mittbacksparet. Mata är dock en spelare som kommer att saknas, han har vart riktigt bra under de senaste veckorna och bidragit med både mål och assist, en spelare som säkerligen blir svår att ersätta.

Känslan säger att vi får bevittna en tight match, United och Mourinho är oerhört duktiga på att spela försvarsspel och även om man vill plocka en trepoängare här lär fokus fortsatt ligga där. Everton nöjer sig samtidigt med ett poäng i den här matchen och därför lockar en slant på underspelet.

Uniteds fem senaste ligamatcher på hemmaplan har klarat linan på under 2,5 mål i matchen, och därför testar vi den ännu en gång, den här gången hos Coolbet till fina 1,95 x degen. Spelbolaget bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming