speltips_skribent

Speltips 4/11 Deportivo La Coruna – Atl. Madrid: 1X2-marknaden synas

Ett omskakat Atletico Madrid gästar Deportivo La Coruna på lördagseftermiddagen. Kan de smälta resultatet från i veckan?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Fjolårets semifinalister i Champions League, Atletico Madrid har spelat två raka kryssmatcher mot Qarabag i gruppspelet. Detta innebär att de med största sannolikhet är ute ur Champions League, ett mirakel krävs åtminstone för att de ska kunna ta sig vidare till åttondelsfinalen. De resultaten har säkerligen överraskat de flesta, likaså oss – och om det är en era som är på väg att lida mot sitt slut, är givetvis svårt att svara på.

I ligaspelet befinner man sig på lika många antal poäng som Real Madrid, på en delad tredje plats. Väl här har det blivit fem segrar och fem oavgjorda resultat efter tio omgångar, och värt att lyfta fram är att man spelat sex matcher på bortaplan, och samtidigt enbart fyra på Wanda Metropolitano. Senast noterades man dock för ett poängtapp mot Villarreal på hemmaplan, den matchen slutade 1-1.

På lördagen ställs man mot betydligt svagare motstånd i Deportivo La Coruna och vi värderar Atl. Madrids chanser till tre poäng som stora här. Man är fortsatt väldigt organiserade bakåt, men offensiven har inte alls fått det att fungera. Griezmann har inte kommit igång och har i sin tur enbart noterats för två ligamål så här långt.

Deportivo La Coruna hittar vi först på en 16:e plats i tabellen och steget upp till Atletico Madrid är stort. Man kommer förvisso från en seger mot Las Palmas, men det är också mot den typen av motstånd man har en möjlighet till att vinna. Det har blivit sammanlagt tre segrar, mot krisklubben Alaves, nykomlingen Getafe och senast då Las Palmas. Steget upp till Atletico Madrid tror vi blir för stort.

Klasskillnad

Trots Atletico Madrids tuffa poängtapp i gruppspelet så är vi inne på att man hittar tillbaka till vinnarspåret direkt. Simeone lär ha varit förbannad i veckan men samtidigt gäller det att tänka framåt, och nu kan man istället gynnas av det faktum att man enbart kan fokusera på ligaspelet. Det är en stor fördel, och tanken har säkerligen slagit Simeone.

Man har fortsatt en av Europas bästa trupper och Diego Costa kommer att vara tillgänglig för spel i januari. Med det laget kommer man att kunna utmana i toppstriden, det är vi övertygade om. Lossnar det dessutom för Griezmann är mycket vunnet.

Vi tror inte direkt på någon fartfylld eller underhållande kamp på Riazor, utan vi tror snarare att Atletico Madrid gör jobbet så att det leder till en komfortabel seger. Lite så som det brukar se ut med Atletico Madrid när de vinner fotbollsmatcher.

Vi synar den raka tvåan till fina 1,80 x insatsen! BetHard står för oddset. Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Boka din fotbollsresa hos Nickes.com!

Sportresebolaget erbjuder heta fotbollsresor till Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och bland annat Bundesliga. Använd resegeneratorn för att enkelt hitta din drömresa!
Boka din fotbollsresa här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll