speltips_skribent

Speltips 4/12 Midtjylland – OB Odense: Fortsätter segersviten?

Speltips och odds inför mötet mellan Midtjylland och OB Odense hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Midtjylland har gjort en helt fantastisk säsong så här långt och placerar sig på en andra plats i den danska ligan. Bröndby toppar tabellen, och det gäller för Midtjylland att fortsätta vinna och i sin tur hålla sig nära ligaettan. Hittills har de varit helt fantastiska på detta, och är inför omgång 18 uppe i fem raka segrar.

Faktum är att Midtjylland enbart tappat poäng i 5 av sina 17 spelade matcher – resterande har man vunnit. På måndagen väntar match på MCH Arena igen, och det är en plats man trivs oerhört bra på. Man har noterats för åtta segrar efter nio spelade matcher här, och mer än hälften av de matcherna har man dessutom vunnit med minst två bollar.

Midtjylland har med andra ord hamnat i en period där de är oerhört svårslagna. Allting går som på räls för dem och de går givetvis för ligaguldet. Med Köpenhamn ute ur racet, så finns det en fin chans att man plockar det. Därför är vi övertygade om att man fortsatt kommer att se lika starka ut framöver, speciellt på hemmaplan när man har sina fans bakom sig.

För OB Odense är detta också en livsviktig kamp, och bortalaget kommer med största sannolikhet att sikta in sig på det oavgjorda resultatet. Vi hittar dem på en sjätte plats i tabellen vilket innebär att man befinner sig på rätt sida av strecket. De sex främsta gör upp i ett så kallat playoff och inför omgång 18 placerar man sig på lika många antal poäng som tabellsjuan, AaB. Bortalaget lär därför inte vika ner sig här, och det krävs en 100-procentig insats av Midtjylland för att segern ska bärgas hem.

Plockar sjätte raka

I skrivande stund har Bröndby 1-1 mot Sönderjyske, vilket innebär att Midtjylland kan bli ny ligaetta på måndagen, dvs. om de lyckas besegra OB Odense. Vi är inne på att motivationsfaktorn, formen och hemmaplansfördelen är tre tillräckligt starka argument för att klicka in hemmalaget här.

Vi nämnde tidigare Midtjyllands fina siffror på hemmaplan. Utöver alla segrar man plockat här, har man ett snitt på mer än tre mål/match. Det är med andra ord rejält med fart på Midtjylland-spelarna, och vi har en känsla av att OB Odense inte hinner med.

Förvisso har bortalaget stängt igen matcher tidigare, och enbart släppt in fem mål på bortaplan så här långt. Man spelar väldigt mycket oavgjort, vilket också förstärker vår tes om att de enbart kommer att fokusera på defensiven. Dock höjs svårighetsgraden avsevärt mycket här, och det är en av säsongens allra tuffaste prövningar man har framför sig.

Vi har oerhört svårt att se att OB Odense ska klara av att stå emot ett så pass formstarkt hemmagäng. Löser Midtjylland 1-0, så lär tvåan också komma. Vi testar därför en slant på Midtjylland (-1,25 asian handicap) till fina 1,90 x slanten. Ni hittar oddset hos BetHard.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: Midtjylland (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll