speltips_skribent

Speltips 31/8 Bulgarien – Sverige: VM-kval på menyn!

Sverige leder Grupp A före bland annat Frankrike och Holland – och fortsätter under torsdagskvällen sin jakt på en plats till VM i Ryssland 2018.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

VM-kvalet är tillbaka och givetvis är alltid den spontana känslan inför landslagsuppehållet lite dyster. Dock är nog de flesta överens om att det känns bättre den här gången, åtminstone ur ett svenskt perspektiv med tanke på att Sverige toppar gruppen, före nationer som Frankrike och Holland.

Och vilken match Sverige stod för i den senaste omgången som spelades nionde juni. Sverige besegrade självaste Frankrike med 2-1 efter ett sent avgörande av Toivonen. Som de flesta säkerligen minns vann Frankrike den första matchen mot Sverige med 2-1, och med tanke på att ländernas inbördes möten slutade på samma resultat – toppar Sverige nu gruppen med bättre målskillnad.

Inför matchen mot Bulgarien är man givetvis favoriter till segern. Bulgarien är inte samma landslag som de var ute 90-talet och början av 2000-talet, långt ifrån faktiskt –  trots segern mot Holland den 25 mars. Spelare som Durmaz, Ekdal och Forsberg har dessutom fått en fin start på säsongen i sina klubblag, och känslan inför matchen är oerhört positiv.

Vi kan nog redan nu räkna ut Bulgarien från en eventuell fight om andra platsen. Man placerar sig trots allt fyra poäng bakom Frankrike och Sverige det ska mycket till om man ska kunna lösa kvalplatsen – med tanke på att man fortsatt har matcher kvar mot både Holland och Frankrike.

Kombinationsspel till 2,30x!

Truppen består mestadels av spelare från den inhemska ligan och det faktum att Ivelin Popov (Spartak Moskva) är landslagets största stjärna säger en del om kvalitén i landslaget. Som vi tidigare var inne på slog Bulgarien Holland med 2-0 i mars månad, dock är det viktigt att nämna att Hollands landslag mådde som allra värst under den perioden.

Sverige å andra sidan mår riktigt bra, och Nanne förfogar i skrivande stund över ett riktigt fint landslag. Sverige spelar med ett stort självförtroende och får resultaten med sig, och känslan säger att man kommer utmana Frankrike om första platsen enda in i den allra sista omgången.

Det är därför inte konstigt att vi väljer Sveriges sida i den här kampen. Vill ni förresten se hela Sveriges trupp, tycker ni här. John Guidetti missar både matchen mot Bulgarien och Vitryssland på grund av skada. Samuel Armenteros kliver in på hans plats.

Vi tror dock inte Bulgarien viker ner sig helt under torsdagen. Man är ett tufft lag att möta, speciellt i Sofia. Men Sverige bör vara steget större sett till över 90 minuter med den fina formen i bagaget. Den raka tvåan betalar i skrivande stund 1,77x hos spelbolaget NordicBet. Vi väljer dock att prova ett kombinationsspel till 2,30 x insatsen – Sverige som vinnare + över 1,5 mål i matchen. Stort lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos NordicBet – få 1000kr i bonus!

Boostat odds på Sverige – 7,00 istället för 1,91

Betfair bjuder nya kunder på ett boostat odds för en Sverige-seger under torsdagen. Få 7,00 istället för ordinarie 1,91 hos spelbolaget via länken nedanför.
Spela på det boostade oddset här.

Speltips:

Speltips: 2 + över 1,5 mål i matchen
Odds: 2,30
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll