speltips_skribent

Speltips 31/12 West Bromwich – Arsenal: Vi väljer sida

West Bromwich har fortsatt stora problem i ligaspelet och har inte noterats för en seger, sedan i den andra omgången av Premier League.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

West Bromwich är det laget i Premier League som vunnit minst matcher. Efter 20 spelade omgångar har man alltså enbart noterats för två segrar – och de kom i den allra första, och andra omgången. Det är alltså mer än 130 dagar sedan man vann en fotbollsmatch, men turligt nog har defensiven åtminstone fungerat vid några tillfällen, och det har lett till att man spelat oavgjort i nästan hälften av sina matcher.

Offensiven presterar onekligen inte och resultaten i deras senaste matcher bekräfta detta. West Bromwich har enbart mäktat med två mål på de sex senaste ligaomgångarna, och det är helt klart ett orosmoment för klubben. Enbart Swansea ligger sämre till i tabellen, och det lär bli fight om överlevnad enda in i kaklet för West Bromwichs del.

I söndagens fight mot Arsenal lär man – som vanligt – att inleda oerhört defensivt. Man lär försvara sig lågt och istället försöka straffa Arsenal på fasta situationer. Där är man starka, och vi är inne på att just det, är deras bästa chans till att få med sig några poäng härifrån.

Arsenal plockade en tung trepoängare i den senaste ligaomgången, då man lämnade Selhurst Park med en 3-2-seger. Crystal Palace var inför mötet mot Arsenal uppe i åtta raka matcher utan att noteras för en förlust, och därför är det en stark insats att vinna där borta. Viktigt för Arsenal var det faktum att Alexis var på spelhumör, chilenaren stod för en mycket fin insats och noterades också för två mål i matchen. Förhoppningsvis når han upp till samma nivå i lördagens fight, för vi kommer att välja Arsenals sida i det här mötet.

Blir tre nya poäng

Arsenal har förvisso haft stora problem på bortaplan den här säsongen, och faktum är att man enbart lyckats vinna tre av tio matcher på resande fot. Man har dock på sina sex senaste matcher lyckats vinna tre matcher på bortaplan – och trenden har därför inte varit lika dyster under den senaste perioden. Det var speciellt i inledningen på säsongen man hade oerhört svårt att vinna på bortaplan. Då tappade man poäng i fem av sina sex första matcher.

Det blev som sagt en trepoängare för Arsenals del senast, och man spelade oerhört bra i den matchen. Redan efter första tio var det tydligt att Arsenal hade ett bra grepp om matchen. När Alexis sedan växlade upp, var matchen avgjort och Arsenal noterades alltså för tre oerhört viktiga poäng.

Vi är därför övertygade om att Arsenal löser en trepoängare här. Skadeläget ser ljust ut, och fastän spelare som Ramsey, Giroud, Monreal och Cazorla saknas, så har spelare som Wilshere, Chambers, och topptrion längst upp i banan gjort det riktigt bra. För West Bromwichs del, verkar Rondon inte komma till spel, och givetvis är det ett oerhört tungt avbräck för hemmalaget.

Vi testar därför en slant på Arsenal (-0,75 asian handicap) till fina 1,88 x insatsen. Vid en uddamålsseger för Arsenal, blir det vinst på halva spelet, allt över innebär vinst på hela spelet! 888sport är spelbolaget!

Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Arsenal (-0,75 asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll