speltips_skribent

Speltips 29/9 Monaco – Montpellier: Studsar hemmalaget tillbaka?

Monaco föll stort mot Porto i tisdagens Champions League-match. Har man hunnit skaka av sig den förlusten inför kampen mot Montpellier?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Monaco föll ihop totalt i kampen mot Porto och har enbart ett poäng på kontot nu efter två spelade omgångar i Champions League. Besiktas går samtidigt oerhört starkt, och det är längre inte en lika stor självklarhet att man löser ett avancemang. Nu gäller det att så fort som möjligt studsa tillbaka, och på fredagskvällen får man ett fin möjlighet till detta.

På frågan om Monaco påverkas av förlusten mot Porto inför Montpellier-uppgiften, väljer vi att med bestämdhet svara nej. Monaco vann som sagt Ligue 1 förra säsongen, och är medvetna om att det är möjligt att vinna i år igen. Man har fått en strålande start i ligaspelet och vunnit sex av sju matcher – man har samtidigt gjort lika många mål som miljardbygget PSG, hela 21 stycken.

Vi är därför övertygade om att den positiva trenden i ligaspelet fortsätter. Här är man steget större än samtliga motståndare, bortsett från PSG. Det har man onekligen bekräftat ett antal gånger genom storsegrar. Falcao är dessutom Europas målfarligaste anfallare just nu med elva mål på kontot. Vi hittar bland annat Dybala (10) på en andra plats och Messi (9) på en tredje.

Montpellier har enbart vunnit två av sina sju inledande matcher. Senast plockade man förvisso poäng mot PSG efter 0-0 på Stade de la Mosson. Imponerande, minst sagt – dock tror vi inte man löser samma resultat mot Monaco på bortaplan. Här har man förlorat två av tre matcher, mot Dijon och Toulouse.

Asianmarknaden intressant

Asianmarknaden är som vanligt intressant när Monaco närvarar i en fotbollsmatch. I fem av deras sju matcher har man mäktat med minst tre mål. I fyra av dessa fem fall har man gjort mer än fyra mål. Man har dessutom redan hunnit med att vinna med hela 6-1 mot Marseille – och därför är vi övertygade om att man löser minst två nya baljor mot Montpellier på fredagskvällen.

Vi har dessutom en känsla av att PSG:s poängtapp kan motivera Monaco-lirarna lite extra. Nu är man bekanta med det faktum att PSG kan tappa poäng i Ligue 1 – något som kändes omöjligt inför kampen mot Montpellier.

Förvisso har Montpellier enbart släppt in fem mål i ligaspelet, de höll dessutom nollan mot självaste PSG. Men det är andra puckar som gäller när Monaco spelar. Monaco stänkte som sagt dit sex bollar mot Marseille, ett Marseille som visat upp en bra defensiv den här säsongen. Bortsett från mötet mot Monaco har Marseille enbart släppt in fyra baljor.

Vi är därför inne på asianmarknaden i det här mötet. Monaco (-1,5 asian handicap) betalar fina 1,97 x insatsen hos spelbolaget BetHard – och det klickar vi in! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Oddsautomaten – dubbla 1200kr till 2400kr!

Oddsautomaten erbjuder alla nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 2400kr.
Gå med Oddsautomaten här.

Speltips:

Speltips: Monaco (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll