speltips_skribent

Speltips 27/12 Newcastle – Manchester City: Fortsätter segertåget?

Speltips och odds inför mötet mellan Newcastle och Manchester City hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Newcastle plockade en efterlängtad seger i den senaste ligaomgången när man besegrade West Ham på bortaplan med 3-2. Det var givetvis tre oerhört tunga poäng, och man tog dessutom steget upp ovanför nedflyttningsstrecket.

Innan mötet mot West Ham var dock Newcastle seriens formsvagaste fotbollslag. Man hade inte vunnit en match på över två månader i ligaspelet. Nu är dock den dystra trenden bruten och Newcastle ska förhoppningsvis vinna lite fler fotbollsmatcher här framöver. Dock väntar en väldigt tuff uppgift på onsdagen, när självaste Manchester City kommer på besök.

Manchester City behöver egentligen ingen vidare presentation, och det är ett faktum att man är steget större än samtliga motståndare i Premier League. Man har vunnit 17(!) raka ligamatcher inför omgång 20. Det är givetvis också ett rekord, och City verkar inte ha några planer på att bromsa ner. Manchester United tappade två viktiga poäng i toppstriden när man spelade oavgjort mot Burnley, och det kan innebära att City vid en seger på onsdag, placerar sig hela 15 poäng före sin antagonist.

En av huvudfaktorerna till att detta City gått så bra är givetvis bredden i truppen. Man har världsstjärnor på varje position, och på bänken finns ytterligare lirare som i princip kan starta i vilket Premier League-lag som helst. Det är helt enkelt en unik konkurrenssituation – som får varje individ att höja sig ett snäpp i Peps lagbygge.

City vinner

All respekt för Newcastle, och deras seger mot West Ham senast. Förvisso starkt att vända på bortaplan mot ett något formstarkt West Ham, men här bör man vara steget för litet.

Vi har tittat lite närmre på skadeläget i respektive lag, och kan konstatera att City egentligen bara saknar Stones och Mendy. Därför bör de besegra Newcastle den här onsdagen. Pep kan fortsatt rotera friskt, och det talar för att man fortsätter på den inslagna vägen – och plockar tre pinnar.

Manchester City öser som bekant in mål just nu, och vi tror de fortsätter att göra detta även i det här mötet. Jesus, Aguero och grabbarna lär fortsätta producera, och när Kevin de Bruyne befinner sig i den här formen, så är det bara att vända blickarna mot asianmarknaden, där en trygg lina har hittats.

Manchester City (-1,5 asian handicap) känns tryggt i det här mötet och klickas in till godkända 1,66 x insatsen – hos spelbolaget BetHard.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: Manchester City (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll