speltips_skribent

Speltips 26/8 Roma – Inter: Vi kan förvänta oss mål!

Vi bjuds på en riktig toppmatch i Serie A under lördagskvällen – Inter kommer på besök till huvudstaden och Roma.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Inter har hamnat lite i skuggan av Milan den här sommaren i och med alla värvningar Milan har gjort. Dock har Inter också förstärkt truppen bra och inledde dessutom säsongen genom att besegra Fiorentina med klara 3-0. Nyförvärvet som sticker ut allra mest är Borja Valero, som plockades in från Fiorentina inför säsongen. Det är en riktigt klasspelare, som vi också fick bevittna från start i premiären.

En annan viktig faktor för klubben var det faktum att Icardi gjorde två mål, Perisic likaså. Det ryktades mycket kring den sistnämnde, och hans vara eller icke vara i klubben säsongen 17/18. Men nu verkar man få behålla den duktige kroaten och det är en av de stora nycklarna för Inters del den här säsongen.

Roma inledde precis som Inter genom att vinna sin premiär. Man slog överraskningslaget från i fjol, Atalanta med 1-0 på bortaplan – vilket är en tung seger. Nyförvärvet Kolarov noterades för matchens enda mål i den matchen. Den segern ska inte underskattas, fastän Atalanta blivit av med många av sina tongivande spelare har de fortsatt en intressant trupp.

Salah har lämnat Roma för spel i Liverpool men annars ser truppen riktigt stark ut. Med spelare som Dzeko, Nainggolan, De Rossi och bland annat Kevin Strootman har man fått lyckats upprätthålla den höga kvalitén i laget. Tillsammans med Napoli är man den klubben som förväntas utmana Juventus även den här säsongen.

Som bäddat för mål?

Både Inter och Roma är två offensivt lagda klubbar. Det finns mycket spets i Icardi, Perisic, Nainggolan och Dzeko – vi tror därför inte på ett händelsefattigt scenario här. Fyra av de sex senaste matcherna lagen emellan har fixat linan på över 2,5 mål. Och vi har av den anledningen tittat närmre på, just överspelet.

Inter stänkte dit tre mål på Fiorentina, och även fastän det pratats mycket om Fiorentinas defensiv inför säsongen är det minst sagt imponerande. Icardi och Perisic lär vara sugna på att tvåla dit Roma, och plocka säsongen andra seger, blir fallet så – så kan det mycket väl bli ett riktigt fint Inter-år.

Roma är närmre segern enligt spelbolagen, man har hemmaplansfördelen och kommer att gå för segern. Vi tror därför vi kan förvänta oss en öppen matchbild, det finns utrymme för detta Inter, man ser intressanta ut och det vore heller därför inte skräll om Inter lyckades vinna här.

Dock är 1X2-marknaden ointressant, som i skrivande stund ser ut så här; 2,30 – 3,40 – 3,10. Vi väljer istället att syna överspelet och den specifika linan; över 2,5 mål i matchen till det godkända oddset 1,57 x insatsen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!

Betfair ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Prova ett nytt spelbolag och hämta en färsk välkomstbonus – dubbla degen upp till 2000kr hos spelbolaget.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,57
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll