speltips_skribent

Speltips 26/8 Dortmund – Hertha Berlin: Handikappmarknaden intressant

Dortmund övertygade stort i premiären av Bundesliga när man besegrade Wolfsburg med 3-0 – plockar man andra raka under lördagen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Nu verkar det vara helt klart, Dembele förväntas skriva på Barcelona vilken dag som helst nu och det innebär att Dortmund tappar en riktigt duktig lirare. Dock lyckades Dortmund avvärja Wolfsburg enkelt i den första omgången, en match Dembele inte spelade. Och faktum är att Dortmund, även utan Dembele, har en riktigt intressant trupp.

Tittar vi närmre på Dortmunds startelva mot Wolfsburg, kan vi konstatera att det finns oerhört mycket kvalité. Pulisic gjorde ett av målen i den segern, Aubameyang är fortsatt kvar i klubben och gjorde även han mål. Götze är äntligen skadefri och stod för en stabil insats. Dan-Axel Zagadou är en annan intressant lirare Dortmund tog in inför säsongen 17/18. Han startade matchen mot Wolfsburg och kommer närmst från spel i PSG, och är blott 18 år gammal.

Dortmund har med andra ord en riktigt fin trupp och efter segern i premiären ser det mycket lovande ut. Man är Bayern Munchens främsta utmanare den här säsongen, och känslan säger att man faktiskt kan utmana storklubben. Hittar Reus tillbaka till storformen när han är helt återhämtad, blir Dortmund extra intressanta att följa.

Hertha Berlin inledde ligaspelet genom att besegra nykomlingen Stuttgart på hemmaplan. 2-0 skrevs slutresultat till slut och Hertha fortsätter att prestera bra på Olympiastadion. Förra säsongen tappade man enbart poäng vid fem tillfällen här. På bortaplan är Hertha dock ett helt annat gäng.

Hemmaplansfördelen väger tungt

På bortaplan lyckades Hertha Berlin enbart vinna tre matcher förra säsongen. Man förlorade samtidigt hela elva stycken – endast jumbolaget Darmstadt var sämre än den siffran. Det bekräftar onekligen Hertha Berlins mönster, och när klubbarna drabbar samman på Signal Iduna Park, talar mycket för att det blir ett ensidigt möte.

Mycket talar för att Dortmund mönstrar samma elva som i matchen mot Wolfsburg, det finns ingen anledning till att byta ut spelare. Och när Dortmund mönstrar den starkaste elvan mot Hertha, så ska det bli seger i nio av tio fall här på Signal Iduna Park. Förra säsongen förlorade Dortmund ingen match här, utan hade raden 13-4-0 efter sjutton spelade omgångar. Man gjorde dessutom 41 mål på dessa matcher.

Som ni själva ser talar det mesta för en ny hemmaseger för Dortmunds del. Man är det bättre laget, inledde ligaspelet med en storseger och ska därför bara vinna den här matchen. Vi har därför valt att titta närmre på handikappmarknaden – oddset på 1X2-marknaden är helt ointressant.

Dortmund (-1 handikapp) betalar dubbla degen hos spelbolaget Coolbet, och känns riktigt bra på förhand. Vi klickar in det utan att tveka. Stort lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!

LeoVegas välkomstbonus: 10 000kr

Casinobolaget LeoVegas bjuder alla nya kunder på en tung välkomstbonus – dubblar din insättning, upp till 10 000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll