speltips_skribent

Speltips 23/12 Sassuolo – Inter: Återvänder till vinnarspåret?

Speltips och odds inför mötet mellan Sassuolo och Inter hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

En tuff prövning väntar för detta Inter när man kommer på besök till Sassuolo. Sassuolo är inför mötet mot Inter uppe i två raka segrar i ligaspelet, och kommer närmst från en bortaseger mot Sampdoria, ett Sampdoria som imponerat stort på Stadio Luigi Ferraris. Vi kan därför förvänta oss att Sassuolo spelar med ett stort självförtroende i lördagens fight.

I och med de två raka vinsterna har Sassuolo tagit sig upp på en 15:e plats i tabellen. Nu har man åtminstone fått lite distans från nedflyttningsstrecket, och tar sig därför an Inter med goda förutsättningar.

Inter har sett oerhört starka ut under den första delen av säsongen, men noterades faktiskt för sin allra första förlust i den senaste ligaomgången. Udinese kom på besök till Giuseppe Meazza-stadion, och gjorde något som ingen förväntade sig på förhand – besegrade Inter med 3-1 på bortaplan.

Det nederlaget innebar att Inter åkte ner till en tredje plats i tabellen, men är fortsatt i allra högsta grad med i toppstriden. Man befinner sig enbart två poäng ifrån ligaettan Napoli, och är givetvis också stora favoriter till att besegra Sassuolo på lördagen.

Ingen enkel match

Hade det här mötet gått av stapeln för cirka två veckor sedan, hade vi varit övertygade om att Inter skulle löst uppgiften relativt enkelt. Dock har mycket förändrats i och med Inters förlust senast, och det faktum att Sassuolo plockat två raka segrar. Det faktum tror vi kan ställa till det för Inters del en aning.

Hemmalaget har förvisso inte haft den bästa målproduktionen på hemmaplan. Man har trots allt enbart noterats för tre mål så här långt in på säsongen. Dock har man nu vänt på den negativa trenden, och gjort tre mål på de två senaste matcherna. Inters form är dessutom en aning rubbad i och med skrällförlusten mot Udinese senast, och därför är vi inne på att Sassuolo kan lyckas hamna i målprotokollet igen – för tredje matchen i rad.

Vi är därför inne på ett spel från målmarknaden i det här mötet. Inter har haft en fin målproduktion under hela året, och kommer med största sannolikhet att hamna i målprotokollet också.

Vårt speltips blir därför; BLGM – Ja, till fina 1,74 x insatsen. Ni hittar oddset hos BetHard.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,74
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll