speltips_skribent

Speltips 22/8 Nice – Napoli: Underhållande match?

Kan Nice vända på ett 2-0-underläge mot Napoli under tisdagskvällen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Napoli går in i säsongen 17/18 med ett högt självförtroende. I Serie A-premiären besegrade man Hellas Verona med komfortabla 3-1 på bortaplan, och man slog dessutom Nice med klara 2-0 i det första mötet i playoffen.

Napoli har lyckats behålla i princip samtliga spelare i truppen från förra säsongen. Tittar vi närmre på Napolis trupp kan vi konstatera att de har en bred trupp, där speciellt mittfältet ser mycket lovande ut. Arek Milik är dessutom frisk och är ett farligt vapen för Napoli att använda. Han tillbringade sju månader i sjukstugan förra säsongen på grund av en knäskada och lyckas Napoli hålla honom och resten av truppen skadefri, kan detta bli ett mycket intressant Napoli-år.

Nice inledde säsongen med tre raka förluster, men vann den senaste ligamatchen mot Guingamp med komfortabla 2-0. Känslan efter tre omgångar i Frankrike säger att Nice får det svårt att hänga med i toppstriden den här säsongen. Man verkar dessutom bli av med Michael Seri, som det ryktas hejvilt kring på transfermarknaden – han var Nice bästa spelare förra säsongen och är en viktig kugge för att detta lagbygge ska fungera.

Balotelli är kvar i klubben men är oerhört skadebenägen, han inleder väldigt många matcher på bänken och är ofta utanför truppen. Det finns inte samma positiva stämning kring klubben i år som i fjol. Men det också för tidigt att dra sådana slutsatser idag. Lyckas man behålla Seri kan man mycket väl komma att hamna i toppstriden i Ligue 1 och slåss om en Europa-plats – men det återstår att se.

Målchanser åt båda håll?

Napoli gjorde mest mål i Serie A förra säsongen och är allmänt trevliga att beskåda. Lyckas spelare som Mertens, Hamsik och Insigne prestera på samma höga nivå som i fjol – talar mycket för att målproduktionen fortsatt ser stark ut.

Napolis omställningsspel är oerhört svårt att försvara sig mot. Självaste Real Madrid hade stora problem med detta i åttondelsfinalen i CL förra året. Nice behöver dessutom göra minst två mål för att ens ha en chans att ta sig vidare här. Det öppnar upp för Napolis stora styrka – omställningsspelet – och då lär det smälla.

Fartfyllt och öppet lär det bli, vi tittar därför närmre på målmarknaden och överspelet. Det är som upplagt för mål i den här matchen. Linan är satt på över 2,5 mål – och oddset är tillräckligt bra för att investeras i.

Vi klickar in över 2,5 mål i matchen till godkända 1,62 x insatsen hos spelbolaget 888sport.

»  Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!

Odds på all svensk fotboll ner till division 5 – hos NordicBet

Spela på Allsvenskan och i princip alla serier enda ner till division 5 hos det svenska spelbolaget NordicBet. De bjuder dessutom på en oddsbonus, värde 1000kr + 250 i form av ett riskfritt spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,62
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll