speltips_skribent

Speltips 22/11 Basel – Manchester United: Säkrar avancemanget?

Speltips och odds inför mötet mellan Basel och Manchester United hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Manchester United är i princip redan vidare till åttondelen men så länge det i praktiken inte är säkrat så lär ett 100-procentigt fokus appliceras på den här uppgiften. Glädjande nog för Uniteds del har man fått tillbaka ett par spelare från skada vilket ger Mourinho utrymme till rotation, Pogba, Rojo och Zlatan finns med i truppen inför onsdagens kamp.

Dock är det oklart ifall någon av de kommer att finnas med från start. Samtliga tre kommer att sakta men säkert att slussas in, för att inte riskera att skadorna slås upp på nytt.

Manchester United befinner sig annars i en bra period, man har lidit av mycket skador men inte tappat allt för mycket mark i toppstriden. Man innehar fortsatt andra platsen, bakom den överlägsna ligaettan Manchester City. I den senaste omgången noterades Manchester United för en komfortabel trepoängare. Slutresultat mot Newcastle skrevs till slut 4-1 – och Pogba fick bland annat göra ett mål och en assist i sin comeback.

I gruppspelet i Champions League har United varit överlägsna. Efter fyra spelade matcher står man på 12 poäng – vilket i princip innebär att man säkrat avancemanget. Det ska onekligen mycket till om man ska misslyckas med att ta sig vidare. Gruppen bekräftar den totala klasskillnaden – och United kan mycket väl vinna gruppen med 18 poäng på kontot efter sex spelade omgångar.

Odds från 1X2-marknaden synas

Basel har fortsatt allt kvar att spela för i Grupp A. Inför omgång 5 placerar man sig på en delad andra plats tillsammans med CSKA Moskva, och med tanke på att det är inbördes möten som skiljer lagen åt vid samma poäng – så har Basel en fördel i och med att man vann slog CSKA med sammanlagda 3-2 över två matcher.

CSKA spelar mot Benfica hemma i Ryssland redan klockan 18:00 – och resultat i den matchen lär sätta prägel på Basels prestation i det här mötet. Vinner Benfica mot CSKA, har Basel råd att förlora mot Manchester United och i sin tur fortsatt ha ett avancemang i sina egna händer inför den sista omgången.

Ricky van Wolfswinkel, Alexander Fransson, Germano Vailati riskerar alla att missa matchen på grund av skada. Samtidigt som mittfältaren Taulant Xhaka definitivt missar matchen på grund av en avstängning. I United-lägret ser det betydligt ljusare ut, vilket vi tidigare var inne på.

Med tanke på Uniteds goda form, och stabila försvarsspel investerar vi i en bortaseger. Motivationsfaktorn talar förvisso för en hemmaseger. Dock är Manchester United några snäpp bättre än Basel just nu. Vid seger kan Mourinho dessutom vila hela truppen i den sista omgången. Och med tanke på det tuffa spelschemat som väntar framöver är det något Mourinho lär vilja göra.

Vi klickar in en Manchester United-seger hos spelbolaget BetHard – som ställer ut 2,05 x degen för spelet.

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Uppåt mot 3000kr i casinobonus + 6 relics

Presentask med garanterad vinst plus 3000kr i välkomstbonus – det får du hos Kaboo!
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,05
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll