speltips_skribent

Speltips 21/10 Napoli – Inter: Har Napoli krafter kvar?

Napoli har matchats hårt under de senaste veckorna. Finns det fortsatt energi kvar?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Napoli har onekligen matchats hårt under den senaste veckan. I helgen spelade man mot Roma på bortaplan, där man plockade tre pinnar, och i tisdags reste man till Manchester för match mot Peps Manchester City. Väl där blev det noll poäng. City var det starkare laget och kunde ha gjort fler mål och i sin tur dödat matchen redan i den första halvleken. Men man gav chansen till Napoli att jobba sig tillbaka in i matchen i den andra halvleken. Men det räckte som sagt inte hela vägen för italienarna.

Nya tag är det som gäller och nu väntar ännu en tuff match för Napoli. Man ställs mot ett formstarkt Inter, med en just nu magisk argentinare på anfallet, Icardi. Ett Inter som dessutom är utvilade, eftersom de inte spelar i Europa den här säsongen.

Maurizio Sarri roterade en del på mittfältet inför kampen mot City vilket var helt rätt i våra ögon. Det går inte att spela en hel säsong med samma startelva när spelschemat är så pass tight som det är just nu. Dock var det fortsatt många spelare från start mot City som även lirade mot Roma. Vi är inne på att det kan påverka Napoli negativt i matchen mot Inter. Det är som sagt inte några robotar som entrar fotbollsplanen, utan människor som behöver vila emellanåt, och sen gäller det dessutom att hitta rätt inställning, och med tanke på att Inter vilat i en vecka, och kommer från en seger i Milanoderbyt, så är vi inne på att man kan ställa till det för Napolis del.

AC Milan förtjänade möjligtvis ett poäng mot Inter förra helgen, men Inter har det där lilla extra i år, man har bland annat Icardi och Perisic som inlett säsongen helt magiskt, och som redan ofta varit den avgörande orsaken till att man plockat tre poäng. Icardi, tror vi dessutom Napoli får stora problem med, han gör mål i princip på allt nu och redan mäktat med nio mål på åtta matcher.

Lutar åt en liten skräll

Det vore inte konstigt eller alls underkänt från Napolis sida om det visar sig att man tappar poäng i lördagens möte mot Inter. Man är uppe i åtta raka segrar, och övertygat stort i alla de matcherna. Mot City stod man trots allt upp bra, och föll enbart med 2-1, i Manchester. Men nu tror vi ett poängtapp är oerhört nära.

Enligt rapporter från Italien verkar Insigne inte dragit på sig en allvarlig skada, men han kan vilas i det här mötet. Allan och Jorginho kommer med största sannolikhet att finnas med från start igen, med tanke på att de vilades mot City.

Inter har även de ett ljust skadeläge, enbart Brozovic missar matchen på grund av skada. Sedan återstår det att se vem som får förtroendet att spela bakom Icardi, om det blir Valero eller Mario återstår som sagt att se.

Vi har en känsla av att Napolis första poängtapp enbart ligger runt hörnet, och att det kan komma att ske i detta mötet. Det är trots allt en tung faktor som talar för Inter, och det är just det vi var inne på tidigare, man är helt utvilade inför lördagens match och har kunnat fokusera på matchen sedan en vecka tillbaka, tillskillnad från Napoli. Vi testar därför Inter (+1 asian handicap) till fina 1,80 x insatsen! Spelet innebär att insatsen betalas tillbaka vid en uddamålsseger för Napoli. Vid kryss och seger för Inter, är det vinst på spelet.

Rygga ditt spel hos SuperLenny – få 500kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Thrills – hämta 15 000kr i välkomstbonus

Prova på casinobolaget Thrills och hämta en tung välkomstbonus – upp till 15 000kr + free spins. Lycka till!
Gå med Thrills här.

Speltips:

Speltips: Inter (+1 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: SuperLenny (500kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll