speltips_skribent

Speltips 20/10 West Ham – Brighton & Hove Albion: Ett hemmalag på G

West Ham fick en horribel start på säsongen men har under de senaste veckorna börjat hitta rätt. Slår man ett formsvagt Brighton på fredagskvällen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

West Ham inledde Premier League-säsongen genom att spela tre bortamatcher i rad och fick också den sämsta möjliga starten med tre raka förluster. Sedan de förlusterna har det dock sett bättre och bättre ut, och har i de fem senaste matcherna endast åkt på ett nederlag – mot Tottenham. Annars har det blivit segrar mot Huddersfield och Swansea här på London Stadium, och två oavgjorda resultat på bortaplan, mot West Bromwich och Burnley.

Mönstret indikerar att West Ham onekligen är lite på gång åtminstone. Och med tiden tror vi att man fortsätter att plocka trepoängare mot svagare motstånd här på London Stadium. Och Brighton är onekligen en sån motståndare.

I förra omgången fick West Ham med sig ett kryss mot Burnley, och värt att nämna är att West Ham spelade med en man mindre i över 60 minuter. Starkt att inte förlora en sådan match, minst sagt och ett resultat vi tror de kan ta med sig inför mötet mot Brighton på fredagskvällen.

Brighton har gjort en helt okej säsong så här långt och vi hittar de på en 14:e plats i tabellen efter åtta spelade omgångar. Dock tyder det mesta på att man fortsätter att plocka majoriteten av sina poäng på Falmer Stadium. På resande fot har man onekligen sett oerhört svaga ut, och redan förlorat mot Leicester (18) och Bournemouth (19). Faktiskt både Leicesters och Bournemouths enda segrar för den här säsongen.

3 poäng till London

Rooneys straffmål och kvittering i den 90:e minuten senast tog säkerligen oerhört tungt på Brighton-spelarna. Sådana baklängesmål tenderar att sätta avtryck, och istället för att ta med sig en positiv attityd inför den nya veckan, kan det bli exakt tvärtom. Nu tänker vi inte spekulera något mer i det, men poängtappet såg onekligen att påverka spelarna när domaren blåste av kampen.

West Ham har ett ljust skadeläge i truppen. Det är i princip enbart Carroll som inte är tillgänglig inför matchen, på grund av det röda kortet mot Burnley. Men annars så ser det alltså väldigt bra ut.

I Brighton-lägret ser det betydligt mörkare ut. Den ordinarie mittbacken Shane Duffy missar matchen, men även Davy Propper som spelar på det centrala mittfältet är out. Sedan är fortsatt Tomer Hemed out på grund av en avstängning. Tomer Hemed är en spelare som onekligen behövs i Brighton, han är den enda av anfallarna som gjort mål hittills.

Hemmaplansfördelen, skadeläget och formen talar för en hemmaseger. Vi klickar därför in West Ham till fina 1,87 x insatsen! Stort lycka till vid rygg.

Spela hos NordicBet – få 1000kr i bonus + 250kr riskfritt!  ”betting-link”

Sätt in 100kr & få 500kr att spela för + en hemkörd pizza

Vad passar bättre på en lördag än en gratis pizza från OnlinePizza? ComeOn bjuder nya kunder på ett magiskt erbjudande. Det räcker att du enbart sätter in 100kr.
Hämta din bonus + pizza här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,87
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll