speltips_skribent

Speltips 18/9 Besiktas – Konyaspor: En tydlig favorit

Besiktas övertygade stort i vinstmatchen mot Porto i Champions League för några dagar sedan. Följer man upp den goda prestationen med en trepoängare här?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

De flesta var inne på en Porto-seger i onsdagens möte i Champions League. Spelbolagen värderade Besiktas möjligheter till poäng som väldigt små. Dock spände turkarna musklerna rejält när de åkte till Porto och vann med fina 3-1. Fin start på CL-äventyret, och i ligaspelet ser det också riktigt bra ut.

Besiktas har inlett spelet i den turkiska ligan med tre segrar och ett oavgjort resultat. Man placerar sig på en andra plats i tabellen, tre poäng bakom Galatasaray, men som spelat en match mer i och med segern i lördags. Besiktas har under måndagen chansen att gå upp i delad serieledning och mycket talar också för ett sådant scenario.

Besiktas har vunnit ligan två år i rad nu och man var inför säsongen även det laget som hos spelbolagen var störst favoriter till att vinna den turkiska ligan – igen. Här på hemmaplan tror vi man fortsätter att plocka trepoängare mot de lite sämre lagen – vi ser Konyaspor som ett sådant gäng. De vann förvisso den turkiska cupen förra säsongen och fick sig en plats i Europa League. Dock har man inlett säsongen svagt med tre förluster på de fyra inledande matcherna i ligan. I Europa League-debuten föll man mot Marseille med 1-0.

Vi är inne på att det blir en ensidig historia under måndagskvällen. Besiktas är grymt starka här på Vodafone Arena. Förra säsongens siffror är ett kvitto på det. Man förlorade inte en enda match på hemmaplan i ligaspelet förra säsongen – och tappade poäng vid enbart fyra tillfällen.

Asianmarknaden intressant

Besiktas har inför säsongen tagit in bra lirare som Negredo, Gary Medel och Lens. Spelare som fortsatt har mycket kvar att ge på den här nivån. Pepe har dessutom tagits in från Real Madrid. Sedan tidigare har man dessutom Quaresma och Ryan Babel i laget, Babel som de flesta säkerligen känner igen från Liverpool-tiden. Han har gjort två mål på de fyra inledande omgångarna.

Besiktas bör vara steget större än Konyaspor i det här mötet. Bortalaget slutade på en nionde plats i tabellen förra säsongen, 34 poäng bakom Besiktas. Det bekräftar onekligen kvalitétsskillnaden.

1X2-marknaden må vara intressant för den som tänkt spela en dubbel. Dock väljer vi att avstå det oddset och har istället valt att titta närmre på asianmarknaden, där vi hittat ett riktigt fint odds. Besiktas har mäktat med tio mål på sina fem inledande matcher den här säsongen, ett snitt på två mål/match. Vår känsla säger att man därför minst stänker dit två baljor i det här mötet.

Vi spelar därför Besiktas (-1,5 asian handicap) till höga 2,23 x insatsen hos spelbolaget 888sport – som erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Riskfritt spel upp till 1000kr – hos Betsson

Nya kunder får hela insatsen tillbaka vid en eventuell förlust på sitt första spel hos Betsson – upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,23
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll