speltips_skribent

Speltips 18/10 Anderlecht – PSG: Fransoserna vinner övertygande

Anderlecht har dessvärre ingen möjlighet till att besegra PSG på onsdagskvällen – PSG lär avsluta bataljen redan i den första halvleken.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

På förhand var nog de flesta överens om att det stod mellan PSG och Bayern angående förstaplatsen och Celtic och Anderlecht angående tredjeplatsen. Dock bekräftade Celtic onekligen att man är starkare än Anderlecht när man besegrade den belgiska klubben i Belgien med klara 3-0. Anderlecht lär därför med största sannolikhet att hamna sist i Grupp B.

När PSG kommer på besök tror vi därför på en ensidig historia. Anderlecht håller onekligen inte måttet, samtidigt som PSG vill visa fotbollseuropa att de ska räknas in bland favoriterna, till att vinna hela Champions League. De kommer därför att ta varje tillfälle i akt, och det var något vi fick bevittna mot både Celtic och Bayern Munchen. För de som missade uppvisningen, så besegrade PSG självaste Bayern Munchen med hela 3-0.

PSG har alltså redan mäktat med att göra åtta mål framåt, och samtidigt hålla nollan i detta gruppspelet. Därför ställer vi oss kritiska till Anderlechts motstånd i detta mötet. Belgarna ska inte ha en chans på onsdagskvällen.

Som vi tidigare var inne på vill PSG visa upp sig. Ligue 1 är inte samma typ av skyltfönster som Champions League, och därför kommer Neymar, Mbappe och grabbarna vara extra taggade när domaren blåser igång Champions League-matchen.

Bergsäkert spel

Faktum är att PSG vunnit alla matcher bortsett från en den här säsongen – alla sammanhang inräknade. Det är enbart Montpellier som lyckats plocka poäng mot PSG-bygget. Vi har därför svårt att se att Anderlecht ska kunna utgöra ett hot på onsdagskvällen.

I Champions League har PSG gått in i halvtidspausen med en ledning i båda matcherna. Vi tror på samma scenario i det här mötet, och fastän Anderlecht säkerligen läst på läxan, och i sin tur kommer ställa upp oerhört defensivt – så lär Neymar & Co få hål på Anderlecht någorlunda tidigt, i alla fall innan domaren blåser av första halvleken.

Mbappe, Neymar och Cavani förväntas starta på anfallet, och Cavani lär dessutom vara extra taggad inför uppgiften med tanke på att han vilades i helgen. Motta, Veratti, Thiago Silva förväntas missa matchen, dock finns det gott om ersättare. Givetvis hade samma skador varit tunga inför en kamp mot Bayern Munchen, men nu spelar man trots allt mot Anderlecht.

Vi har grävt fram ett All in-spel till 1,50 x degen hos spelbolaget Betway. Fungerar även perfekt i en dubbel. 2/2 klickas in, vilket innebär att PSG går in i halvtidspausen med en ledning, och sedan även vinner matchen! Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Fira Unibets 20-års jubileum med 20 freespins

Unibet fyller 20 år! I samband med detta bjuder de nya kunder på 20 free spins + chansen att göra upp om 200.000 kr.
Hämta dina freespins här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,50
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll