speltips_skribent

Speltips 18/12 Everton – Swansea: Vi väljer sida

Everton befinner sig i en mycket fin period inför måndagens fight mot Swansea. Fortsätter segertåget?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Everton har på sina fyra senaste matcher lyckats samla på sig hela tio poäng. Då har man bland annat spelat mot Liverpool på Anfield också. Man har onekligen vaknat till liv igen och Rooney har dessutom börjat göra mål. På måndagen ska man därför ha goda chanser till att noteras för ännu en trepoängare.

Everton placerar sig inför omgång 18, på en tionde plats i tabellen. Man har nu äntligen tagit klivet från bottenfighten, och framöver lär man med största sannolikhet fortsätta sin resa uppåt i tabellen. Skadeläget ser även det ljust inför måndagens möte, och enligt rapporter verkar Yannick Bolasie finnas med i truppen för första gången på tolv månader.

Motståndet den här måndagen kommer Swansea att stå för. De placerar sig sist i tabellen inför den här omgången och formen är oerhört svag. Man har enbart noterats för en seger på sina nio senaste matcher i ligaspelet. Då slog man dessutom ett väldigt formsvagt West Bromwich. Swansea kommer dessutom närmst från en storförlust mot Manchester City – City vann matchen med 4-0 på Liberty Stadium.

Everton lär trycka på direkt i inledningen på matchen, och tydligt visa på att man är ute efter alla tre poäng. Swanseas reaktion lär bli att falla tillbaka, och i sin tur försvara sig långt ner i banan. Därför är vi inne på en hemmaseger i det här mötet. Till slut lär Everton få utdelning mot Swansea, de är trots allt det bättre laget just nu.

1×2-marknaden intressant

Trots Evertons usla inledningen på säsongen, placerar sig Rooney på en femte plats i skytteligan. Det är ett ordentligt styrkebesked och det är viktigt för Everton att Rooney fortsätter att göra mål. Han kan vara skillnaden i en jämn och tät match, exempelvis som i matchen mot Newcastle senast när Everton vann med 1-0. Rooney har redan noterats för nio baljor den här säsongen, lika många som Morata.

Barkley, Baines och Coleman missar matchen för Evertons del, men det finns gott om ersättare, vilket innebär att man undviker att försämras avsevärt mycket. Därför är vi övertygade om att Everton vinner på måndagen.

Allt talar helt enkelt för en hemmaseger. Nummer ett, matchen spelas på Goodison Park, en plats Everton vunnit fem av sina åtta matcher på. Nummer två, formen ser mycket lovande ut, och tre – Swansea placerar sig trots allt sist i tabellen.

Den raka ettan är intressant, och står i skrivande stund på 1,75x – den klickar vi in! Betway är spelbolaget.

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr i riskfritt spel – hos Betsson

Sätt in uppåt mot 1000kr hos spelbolaget Betsson. Vid en eventuell förlust på ditt första spel, får du hela insatsen tillbaka – utan omsättningskrav.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll