speltips_skribent

Speltips 17/10 Real Madrid – Tottenham: Tack för underhållningen!

Vilken match vi bjuds på! Det ska onekligen bli intressant att bevittna Tottenham-bygget på Santiago Bernabeu. Håller man måttet mot de allra bästa?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Tottenham har onekligen etablerat sig bland de främsta klubbarna i Premier League och förväntas även ta det extra steget i Champions League den här säsongen. Vore det inte för Wembley-spöket i inledningen på säsongen, är vi övertygade om att man hade placerat sig före Manchester United i PL-tabellen. Det har blivit poängtapp mot både Burnley och Swansea på Wembley, men ändå är en tredjeplats ett faktum – minst sagt imponerande.

I Champions League har man gått rent, först mäkta man med en trepoängare mot Dortmund utan att imponera i spelet. Sedan besegrade man APOEL Nicosia komfortabelt. Nu höjs svårighetsgraden avsevärt mycket, och vi är oerhört spända på huruvida Tottenham kan mäta sig med de regerande mästarna Real Madrid eller inte.

Tottenham reser till huvudstaden med ett högt självförtroende. Harry Kane har toppat formen och öser in mål, samtidigt verkar Christian Eriksen ha tagit ytterligare steg i sin utveckling den här säsongen och är i skrivande stund en av Premier Leagues bästa mittfältare.

Tottenham spelar med en så kallad trebackslinje, med Alderweireld, Vertonghen och Sánchez, den sistnämnde har etablerat sig i startelvan och imponerat stort. Han kommer närmst från spel i Ajax, och är enbart 21 år gammal. Man har med andra ord en fin backlinje, och säsongens största prövning kommer att äga rum på tisdagskvällen, när Ronaldo och Benzema står för motståndet.

Hur bra är då Real Madrid den här säsongen? Minst lika bra som i fjol i vår mening. Förvisso har man inlett någorlunda trögt i ligaspelet men det är inget man bör vara oroliga över. Det märks onekligen på Zidane att han är lugn åtminstone, som fortsatt fortsätter att rotera kraftigt även fastän han fått riktad kritik mot sig efter matcherna mot Levante och Real Betis.

Det finna ytterligare en växel

Så fort svårighetsgraden höjdes, besegrade Real Madrid Dortmund på Signal Iduna Park. Där bekräftade Real Madrid vilken kvalité de besitter när det vankas stora och viktiga matcher. En annan spelare som klev fram i det mötet, var som alltid Ronaldo. Han har en unik hunger när det vankas stormatcher, och givetvis kommer han att ta fram det registret på tisdagskvällen. Det har redan blivit fyra mål i gruppspelet så här långt, och mycket talar för att vi får bevittna nya mål på tisdagen.

Real Madrid har onekligen lidit av skador, och man har i princip startat med en ny elva i varje match i ligaspelet. Bale, Benzema, Modric, Kroos, Kovacic, Casemiro, Marcelo, Navas, Carvajal och Varane har alla redan varit skadade och missat matcher. Som ni märker är det inte vilka spelare som helst, och nu när skadeläget börjar ljusna, är vi övertygade om att man spelet blir bättre.

Real Madrid kommer att starta med starkaste möjliga manskap på tisdagen. Det är enbart Carvajal som väntas missa matchen, annars lär vi få se Modric, Kroos, Casemiro på mittfältet och Isco, Benzema och Ronaldo längst upp i banan. Real Madrid växer dessutom ett par steg i sådana här tillställningar och vi är därför övertygade om att man plockar tredje raka segern i Champions League.

All respekt för Tottenham, men man är fortsatt ett par steg bakom de regerande mästarna och det tror vi kommer märkas i den här kampen. Speciellt med tanke på att matchen spelas på Santiago Bernabeu.

Vi klickar därför in Real Madrid (-1 handikapp) till nästan dubbla degen hos spelbolaget NordicBet. 3-1? Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos NordicBet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr riskfritt spel hos Betsson – måste enbart omsättas 1x!

Betsson erbjuder nya kunder en tung välkomstbonus. Släng in 1000kr, spela för beloppet – går ditt spel förlorat, får du hela insatsen tillbaka. Vinner du, behöver du enbart omsätta vinsten en gång!
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,06
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll