speltips_skribent

Speltips 16/9 Djurgården – Örebro: Asianmarknaden synas!

Djurgården lär fortsätta sätta press på Malmö FF i jakten på ligatiteln – dessutom har man Europa-platser att spela för. Komfortabel trepoängare?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det är tight om platserna kring Europa. Vi hittar Djurgården på en andra plats, Häcken placerar sig enbart två poäng bakom och AIK tre poäng bakom. Det lär därför bli en fight enda in i kaklet – och fastän Allsvenskan i princip redan har en vinnare 2017 – är det fortsatt mycket intressant kring platserna bakom.

Djurgården har spelat en fin fotboll under hela säsongen och verkligen åstadkommit något. Özkan har verkligen fått ordning på lagbygget, och en andra plats i tabellen är verkligen en bekräftelse på det. Sen det faktum att Malmö FF är steget större än samtliga klubbar i Allsvenskan, tar inte bort något från Özkans prestation.

Djurgården har vunnit sju av sina tio senaste matcher i Allsvenskan, och är ett av ligans formstarkaste lag just nu. Två av de tre poängtappen har kommit mot Östersund och AIK på bortaplan, det tredje mot Malmö FF på Tele2 Arena. Det bekräftar onekligen att man är riktigt starka just nu, man slår i princip allt sämre motstånd – och när Örebro kommer på besök är vi därför säkra på att man löser ännu en trepoängare.

Örebro besegrade Malmö FF i den senaste ligaomgången men frågan är egentligen vad Malmö FF håller på med just nu. De har tappat poäng i tre raka matcher, och det bör snart vara dags för att börja vinna igen. Avståndet mellan Malmö FF och Djurgården är på sju poäng – och Malmö FF bör därför rycka upp sig när avslutningen börjar närma sig.

Djurgården löser en trea

Örebro riskerar inte direkt att åka ur Allsvenskan längre. Man placerar sig elva poäng ovanför nedflyttningsstrecket och kommer att lösa kontraktet med marginal. Det öppnar upp för en Djurgården-seger. Hemmalaget har motivationen och klassen på sin sida här. Man spelar trots allt om en plats i Europa League nästa säsong, och det är en tung motivationsfaktor för Stockholmsklubben.

Efter 22 omgångar av Allsvenskan kan vi konstatera att Djurgården gör mycket mål. Man snittar nästan två mål/match, och Örebro har samtidigt inte hållit nollan sedan den 3 juni – vi kan därför förvänta oss nya mål av Djurgården i det här mötet. Faktum är att det endast är tre klubbar som släppt in fler mål än Örebro den här säsongen.

Vi är därför inne på asianmarknaden och faller för linan -1,25 asian handicap. Spelet innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid en uddamålsseger för Djurgården. Vinner Djurgården med två mål eller fler, betyder spelet vinst.

Vi klickar in Djurgården (-1,25 asian handicap) till fina 1,81 x slanten hos spelbolaget Betfinal. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betfinal – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

NordicBet bjuder nya kunder på en riktigt fin välkomstbonus. Som ny kund får du 1000kr i oddsbonus + 250kr i riskfritt spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Betfinal (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll