speltips_skribent

Speltips 16/7 Östersunds FK – Djurgårdens IF: Överspelet testas!

Östersunds FK och Djurgården drabbar samman under söndagseftermiddagen – vi synar överspelet!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Özkan har verkligen satt prägel på Djurgården med sitt öga för anfallsfotboll. De är oerhört kreativa i den sista tredjedel och det har gett bra utdelning under hela året, bortsett från några enstaka matcher.

Faktum är att Elfsborg är den enda klubben i Allsvenskan 2017 som gjort fler mål än Djurgården. Och det bekräftar verkligen kvalitén i Djurgårdsoffensiven.

Östersund kan samtidigt vara slutkörda efter den briljanta insatsen i veckan. Man slog självaste Galatasaray med 2-0 och vi tror man därför får svårt att komma upp i nivå mot Djurgården. Det var 90 långa minuter, och givetvis lämnar det sina spår i nästkommande match.

Östersund lär dock vara ute efter tre poäng och samma sak gäller för Djurgården. Det gäller att vinna matcher och utnyttja Norrköpings svaga form. Det är tight i toppen av tabellen där i princip enbart Malmö går rent. Europa-platserna är därför inom räckhåll för resterande utmanare.

Öppen tillställning?

Söndagens match mellan Östersund och Djurgården känns vidöppen på förhand. Östersund spelar en underbar fotboll här på hemmaplan och kommer man upp i nivå är man givetvis favoriter till de tre poängen.

Djurgården är å andra sidan helt utvilade inför den här kampen. Och man befinner sig dessutom i en bra period, och kan därför mycket väl vinna här. 1X2-marknaden är därför ointressant, spelvärdet finns hos bortalaget men det kommer fortsatt att bli en oerhört tuff uppgift för stockholmarna.

Dock garanterar Djurgården mycket mål, Östersund är också en klubb som gillar offensiv fotboll och med tanke på att de kan vara något trötta efter veckans match, så kan det uppstå en del individuella misstag, vilket talar för en mer öppen matchbild. Känslan säger dessutom att Özkan vill ta vara på chansen och gå för segern.

Vi har därför valt att titta närmre på överspelet här, över 2,5 mål i matchen betalar fina 1,80 x slanten hos BetHard. Lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos BetHard (1250kr bonus)

Redbet bjuder alla nya kunder på en gratis månad hos Cmore

Se Allsvenskan och Superettan hos Cmore helt gratis i en månad (värde 449kr) – hos Redbet. Det enda som krävs är att göra en insättning på 200kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll