speltips_skribent

Speltips 15/10 Falkenberg – Trelleborg: Avvaktande kamp?

Trelleborg är på väg mot ett Allsvenskt-kval och placerar sig i skrivande stund fem poäng före Helsingborg, och sex poäng före Falkenberg.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Falkenberg har inte lyckats vinna en match på de fem senaste försöken. Den senaste vinsten kom i storsegern mot Brommapojkarna den 27 augusti. Det är därför mycket förvånansvärt att man fortsatt är med i toppstriden, och slåss om en kvalplats till Allsvenskan.

Med fyra matcher kvar att spela placerar sig Falkenbergs FF sex poäng bakom Trelleborg, ett Trelleborg som inför omgång 27 har tredjeplatsen i sina egna händer. Det mesta talar därför för att söndagens kamp är Falkenberg sista chans till att krypa närmre en kvalplats till Allsvenskan. Besegrar Falkenberg Trelleborg på söndagen, sätter man onekligen ett stor press på skåneklubben, och då kan mycket väl allt hända inför de sista tre omgångarna.

Trelleborgs starka höst är den stora anledningen till att man nu har en kvalplats i sina egna händer. Man har varit oerhört jämna i sin prestation under hela hösten och de två senaste poängtappen har därför kommit någorlunda överraskande. Speciellt med tanke på att man spelat mot Örgryte och Varberg.

Trelleborgs första prio är därför att undvika en förlust. Vi tror matchen kommer att präglas mycket av de här förutsättningarna och vi kan därför förvänta oss ett mycket avvaktande Trelleborg i början av matchen. Falkenberg lär fungerar lite likadant, åtminstone till en början, och ett oavgjort resultat i halvtid är säkerligen båda lagen mycket nöjda med.

HT-tecknet klickas in!

Matchbilden lär öppnas upp ordentligt i den andra halvlek, då Falkenberg med största sannolikhet kommer att ta risker för att få in ett eventuellt ledningsmål. Faktum är att Falkenberg inte har något att förlora. Men vi är övertygade om att båda lagens matchplan till en början är att känna på motståndaren, och spela med oerhört låg risk.

Falkenberg har tenderat att höja sig när tuffare motstånd har stått på andra sidan planhalvan. Man har under den här säsongen slagit bland annat Brommapojkarna två gånger om, plockat fyra poäng mot Dalkurd, och dessutom spelat till sig ett oavgjort resultat mot Trelleborg. Man har alltså inte förlorat mot top 3-lagen i Superettan än så länge, och fastän formen varit skakig under de senaste veckorna, är vi därför övertygade om att de kan växa in i den här uppgiften.

Förutsättningarna tyder på en avvaktande kamp från båda sidor. Falkenberg har dessutom spelat oavgjort i tre av sina fyra senaste matcher. Vi är därför inne på ett oavgjort resultat i halvtid i det här mötet.

Vi klickar in reken till godkända 2,15 x insatsen hos spelbolaget ComeOn – som bjuder på Sveriges tyngsta oddsbonus. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos ComeOn – få 3000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Thrills – hämta 15 000kr i välkomstbonus

Prova på casinobolaget Thrills och hämta en tung välkomstbonus – upp till 15 000kr + free spins. Lycka till!
Gå med Thrills här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 2,15
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll