speltips_skribent

Speltips 14/8 Elfsborg – Göteborg: Målspelet klickas in till 1,95!

IFK Göteborg har en seger mot AIK i bagaget – står för ytterligare en imponerande insats?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

IFK Göteborg stod för en fin insats i matchen mot AIK på Gamla Ullevi och plockade hem alla tre poäng från kampen. Defensivt var det ett imponerande IFK Göteborg, och känslan säger att man kommer inleda väldigt defensivt i matchen mot Elfsborg, speciellt eftersom man spelar på bortaplan.

IFK Göteborg har samtidigt inte vunnit en match på bortaplan sedan den 2 juli och kommer därför också att ha stor respekt för motståndet. Elfsborg har en intressant offensiv och det är Göteborg väl medvetna om, vi tror därför på ett någorlunda avvaktande Göteborg, åtminstone i inledningen av matchen.

Göteborg kommer dock med ett stort självförtroende efter segern mot AIK senast, och man stod dessutom för en fin kollektiv insats i den kampen – vi tror därför Göteborg har en fin chans i den här matchen. Man är ett starkt arbetande lag och får man till detaljerna, så är man ett hot mot alla lag i Allsvenskan.

Elfsborg har dessutom inte vunnit en match på de tre senaste kamperna, och detta sitter givetvis kvar i huvudet hos spelarna. Man är favoriter till segern, givetvis – men man kommer att inleda någorlunda försiktigt med tanke på att det varit en tuff period för Borås-klubben.

Avvaktande matchbild

Elfsborg har bjudit på många underhållande matcher den här säsongen, men vi har en känsla av Magnus Haglund insett att det är viktigt för Elfsborg börjar strukturera upp kollektivet. Man vände ett underläge från 2-0 till 2-2 i den senaste ligaomgången och det är givetvis ett alarm för klubben, för faktum är att man släppt in sex mål på de tre senaste matcherna.

IFK Göteborg är samtidigt inte erkända som något offensivt lag. Och man är samtidigt medvetna om att Elfsborg gjort mycket mål den här säsongen, därför kommer man att spela defensivt, det är trots allt den rätta vägen att gå i den här bortakampen.

Med tanke på Elfsborg svaga period under de senaste veckorna tror vi på jämnt möte, men också ett någorlunda målsnålt möte. Båda lagen behöver plocka poäng i den här kampen, och kommer därför att inleda försiktigt.

Vi går emot spelbolagen och tror på en målsnål tillställning under måndagen. Vi klickar in under 3,0 mål i matchen till fina 1,95 x insatsen hos spelbolaget Coolbet. Vid exakt tre mål betalas insatsen tillbaka, allt under innebär vinst på spelet. Stort lycka till vid rygg!

»  Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!

Spela på fotboll och streama matcherna hos Betsafe

Betsafe erbjuder alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus. Utöver detta erbjuder de en livestreaming-tjänst som ger dig chansen att se fotboll från bland annat Tyskland.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll