speltips_skribent

Speltips 14/10 Getafe – Real Madrid: Dagens bästa speltips!

Dagens bästa speltips plockar vi från La Liga och mötet mellan nykomlingen Getafe och stjärnspäckade Real Madrid.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Real Madrid-spelarna har haft blandade resultat under landslagsuppehållet, där spanjorerna säkrade en plats i VM samtidigt som Modric och Kovacic kommer att få spela playoff till VM. Casemiro och Marcelo är sedan tidigare vidare med sitt Brasilien – även Varane med sitt Frankrike. Mestadels är det alltså positiva känslor spelarna kommer tillbaka till Madrid med.

Under lördagen börjar resan mot första platsen i tabellen, en plats Barcelona i skrivande stund innehar – med hela sju poäng fler på kontot än just Real Madrid. Här framöver är det därför enbart segrar som gäller för de vita marängarna – och Getafe ska väl ändå avvärjas någorlunda komfortabelt?

Barcelona gästar Atletico Madrid på lördagskvällen, och givetvis är det en match Real Madrid kommer att  följa. Ett poängtapp där ligger trots allt mycket nära till hands. Det är aldrig enkelt att resa till Madrid och slå Atletico.

Real Madrid är väl medvetna om detta och kommer att besegra Getafe på lördagen. Jobbet ska slutföras, och sedan kan man följa toppmötet senare på kvällen och hoppas på poängtapp för Barcelonas del.

Oddset 1,75 klickas in!

Som vi nämner i ingressen har vi kategoriserat detta spelet till dagens bästa spel. På frågan om vad det är för spel, svarar vi på alldeles strax. Vi har en känsla av att Real Madrid öppnar detta Madrid-derby starkt, och påbörjar en forcering direkt när domaren blåser igång matchen – lite så som det brukar vara med Real Madrid med andra ord.

Vi alla är väl medvetna om hur mycket det skiljer i kvalité när det kommer till de här två lagen. Ronaldo har dessutom ännu inte gjort ett La Liga-mål den här säsongen – och känslan säger att vi får bevittna en hungrigare Ronaldo än någonsin – fastän det är en match mot Getafe på bortaplan. Det måste lossna för portugisen nu, och inte nog med detta, så verkar Benzema vara tillbaka från skada.

Zinedine Zidane gör dessutom sin 100:e som huvudtränare för Real Madrid på lördagseftermiddagen. En annan intressant notis är att Real Madrid var det laget som presterade bäst på bortaplan under hela 2017 – alla ligor inräknade. Under lördagen kan man dessutom slå Barcelona rekord i antal vunna matcher på bortaplan på raken i La Liga, och det är säkerligen ett rekord laget är sugna på att slå.

Allt talar givetvis för att Real Madrid vinner den här kampen – allt annat vore konstigt. Och som ni säkerligen förstår, är 1X2-marknaden ointressant. Vi har istället hittat ett fint odds på HT/FT-marknaden, där 2/2 betalar fina 1,75 x insatsen hos spelbolaget Oddsautomaten. Vi anser det oddset vara tio punkter för högt, och utnyttjar det direkt. Dagens bästa speltips enligt oss. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Oddsautomaten – få 1200kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Thrills – hämta 15 000kr i välkomstbonus

Prova på casinobolaget Thrills och hämta en tung välkomstbonus – upp till 15 000kr + free spins. Lycka till!
Gå med Thrills här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,75
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll