speltips_skribent

Speltips 14/10 Dagens bästa dubbelspel: Vi rekar i Premier League!

Dagens bästa dubbelspel formas fram i Premier League. Matcherna mellan Watford – Arsenal & Crystal Palace – Chelsea i fokus!

Twitter Facebook

250x250-LeoVegasSport-SE

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Speltips 1: Watford – Arsenal, BLGM – Ja (1,55x)

Watford har inlett säsongen oerhört starkt och Marco Silva har redan satt sin prägel på laget, och bevisat att han är en riktigt bra fotbollstränare. Watford har enbart lyckats förlora en match den här säsongen, det mot Manchester City med 6-0. City är dock omänskliga den här säsongen och kör över i princip allt motstånd. Därför bör inte det resultatet vara allt för oroande för Silva och laget.

Watford har hunnit med att vinna tre matcher det här spelåret, och endast misslyckats med att göra mål i en match av de sju inledande – ett klart styrkebesked! Vi är därför inne på att laget lyckas noterat för minst ett mål i matchen mot Arsenal på lördagseftermiddagen.

Det som talar för att Watford hamnar i målprotokollet är det faktum att Mustafi  – som varit Arsenals bästa försvarare under den senaste tiden – missar matchen. Klubbens läkare ska dessutom göra ett sista minuten-test på både Koscielny och Kolasinac för att se om de är redo för spel. Blir fallet så att samtliga missar matchen, talar det onekligen för baklängesmål för Arsenals del.

Samtidigt får Arsenal tillbaka Özil och Wellbeck från skada, och båda väntas kunna kliva in direkt i startelvan. Alexis Sanchez är osäker till spel på grund av att han landade i London så sent som i torsdags – och Wenger är därför osäker till om han är redo för spel. Det är med andra ord en tuff uppgift som väntar Arsenal under lördagen – och av många relevanta anledningar, klickar vi in BLGM – Ja.

Speltips 2: Crystal Palace – Chelsea, 2 (1,41x)

Vårt andra spel plockat vi från mötet mellan krisklubben Crystal Palace och Chelsea. Crystal Palace har alltså ännu inte lyckats vinna en match i Premier League. Man har 0 poäng på kontot, och samtidigt inte noterats för ett enda mål – onekligen en svag start på säsongen från deras sida.

Vi har därför svårt att se att man ska utmana Chelsea på lördagen. Crystal Palace lär börja plocka poäng så småningom men känslan säger att Chelsea är steget för stora. Speciellt med tanke på att Contes spelare har en så tydlig spelidé att gå efter. Man släpper knappt till något bakåt, och är effektiva framåt. Det är ett motstånd Crystal Palace lär få det tufft mot.

Vi tror snarare att en motståndare som Liverpool hade passar Palace bättre, då hade man säkerligen kunnat hota i omställningarna. Men här tror vi istället på en ensidig historia, och är övertygade om att Chelsea löser tre komfortabla pinnar – allt annat vore en skräll.

Kante är osäker till spel för Chelseas del, men annars ska alla vara tillgängliga – och Chelsea kan därför forma sin starkaste elva på lördagen. Vi klickar därför in den raka tvåan här och formar dagens bästa dubbelspel hos spelbolaget Betsson – som erbjuder alla nya kunder 1000kr i riskfritt spel. OBS! Vinsten behöver enbart omsättas en gång.

Rygga ditt spel hos Betsson – få 1000kr i riskfritt spel!  ”betting-link”

Streama din sport hos Betsafe – få 1000kr i bonus

Betsafe erbjuder livestreamad sport på sin helt egna kanal. Streama Serie A, NHL och bland annat NBA hos spelbolaget. De bjuder dessutom nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Watford – Arsenal: BLGM
Crystal P – Chelsea: 2
Odds: 2,19
Bolag: Betsson (1000kr riskfritt)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll