speltips_skribent

Speltips 13/9 Liverpool – Sevilla: Vidöppet!

Speltips och odds inför matchen mellan Liverpool och Sevilla hittar ni hos oss. Två offensivt skickliga lag drabbar samman!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det är när man ser sådana här matcher på spelschemat man blir extra glad över att Champions League är tillbaka. Ett klassiskt Liverpool, som alltid är trevliga att beskåda i Champions League. Samt ett Sevilla, som man alltid kan räkna med, när det kommer till att spela en trevlig och fartfylld fotboll.

Liverpool går möjligtvis inte in i Champions League-spelet med det allra bästa självförtroendet. Vi tänker givetvis på storförlusten mot Manchester City i helgen, där slutresultatet till slut skrevs 5-0. Vi ska inte gå in allt för mycket på den matchen, men resultatet bekräftade onekligen kvalitén och inställningen i försvarsspelet. Förvisso blev Mané utvisad redan i den första halvleken, men det är aldrig acceptabelt att falla ihop på ett sådant vis. Det är heller inte första gången det sker, mot Watford i premiären släppte man bland annat in tre mål.

Det är med andra ord ett likt Liverpool som det under förra säsongen. Det finns en oerhört hög högsta nivå, men emellan åt kan det se helt bedrövligt ut. Det ska därför bli oerhört intressant att se hur Klopp väljer att spela mot ett offensivt starkt Sevilla.

Sevilla är en trevlig klubb att beskåda, det fick vi bevittna förra säsongen. Man stod för två dåliga matcher mot Leicester i åttondelsfinalen men annars presterade man på en bra nivå under hela förra säsongen. Man bekräftade onekligen att man tillhör det absoluta toppskiktet i fotbollseuropa, helt klart. Man är sylvassa i sina omställningar och kan genom det hota vilket lag som helst i årets upplaga av Champions League.

Fartfylld kamp

Med tanke på den ojämna nivån Liverpools försvarsspel håller, tror vi på en händelserik tillställning på onsdagskvällen. Sevilla lär kunna hota Liverpool i omställningarna och det hade förvånat mig om inte spanjorerna åtminstone mäktade med ett mål på Anfield.

Vi tror samtidigt Liverpool med spelare som Mané och Salah kan såra detta Sevilla-bygge. Sevilla är inte direkt kända för sin starka defensiv, snarare är det enbart det offensiva som lyfts fram. Vi har med andra ord två någorlunda liknande lag framför oss. Detta tror vi kan leda till en fartfylld match, med många målchanser.

Det kommer onekligen att gå undan ett par gånger åtminstone. Som vi tidigare var inne på kommer med största sannolikhet att Mané finnas på ena kanten, och Salah på den andra. I Sevilla-lägret ställer man upp med Jesus Navas, den tidigare City-spelaren, och Nolito på en andra kant. Det är med andra ord som upplagt för en fartfylld match.

Som ni säkerligen märker vid det här laget är vi inne på att det blir en trevlig tillställning. Det är trots allt två offensivt spelskickliga lag med brister i försvarsspelet som ställs mot varandra. Vi klickar därför in över 3,0 mål i matchen till fina 1,90 x insatsen hos spelbolaget ComeOn, som erbjuder Sveriges finaste oddsbonus. Stannar det på exakt tre mål, betalas hela insatsen tillbaka. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos ComeOn – få 3000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta en av två bonusar hos LeoVegas

LeoVegas erbjuder alla nya oddsspelare 1000kr i välkomstbonus. Vill du spela på casinot? Då får du uppåt mot 50 000kr i bonus + 400 free spins.
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål i matchen
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll