speltips_skribent

Speltips 13/12 Liverpool – West Bromwich: Kombinationsspel till 1,86x

Liverpool hade ett stort spelövertag i mötet mot Everton och borde ha vunnit den fighten. Får bättre utdelning på onsdagen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Fotbollen är helt enkelt sån ibland, precis som den var för Liverpools del i mötet mot Everton. Liverpool hade nästintill ett skrattretande övertag i derbyt, man hade under en period ett bollinnehav på 83%(!), vilket givetvis även betyder att Everton enbart var intresserade av att försvara sig till en poäng. Rätt kan man tycka, men faktum är att Liverpool borde ha dödat matchen innan Evertons kvittering – och förtjänade ett sådant utfall också.

Det är dock lite typiskt Liverpool att tappa poäng i en sådan match. Man har en helt fantastisk höjd i det här laget, men lägstanivån är stundtals där och spökar. Här på Anfield är Liverpool dock fortsatt obesegrade, och är tillsammans med Manchester United det laget som släppt in minst mål.

Med tanke på att onsdagens motståndare onekligen haft det tufft i inledningen på säsongen, och placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket, med lika många poäng som 18:e placerade West Ham på kontot, tror vi starkt på en Liverpool-seger den här onsdagen.

West Bromwich inledde säsongen 17/18 genom att besegra Bournemouth och Burnley. Men sedan dess har man alltså inte noterats för en enda seger. Det betyder att man gått 14 raka matcher i Premier League, utan att vinna – sju förluster och sju oavgjorda resultat är alltså facit.

Trygg hemmaseger

West Bromwich har förlorat fem av åtta matcher på bortaplan, det innebär att man plockar majoriteten av sina poäng på The Hawthorns. Man har samtidigt enbart gjort fem mål framåt på de här försöken. Därför är vi helt övertygade om att Liverpool löser en seger. Det ska onekligen mycket till om West Bromwich ens ska lösa en poäng här.

Coutinho och Firmino förväntas vara tillbaka i startelvan på onsdagen. Det är givetvis en viktig nyhet för Klopp, och Liverpool kan därför starta matchen med sin starkaste elva.

West Bromwich har nu gått mållösa från två raka matcher, och vi är inne på att det blir en tredje. Det var trots allt mot Crystal Palace och Swansea, West Bromwich gick av planen mållösa mot. Det faktum att man inte lyckas näta i de matcherna är en indikation på att offensiven inte är helt skarp i nuläget.

Kombinationsspelet; Liverpool vinner + håller nollan känns mycket bra på förhand, speciellt när det vankas match på Anfield. Vi klickar in spelet hos spelbolaget ComeOn – som bjuder nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbons! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos ComeOn – få 3000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr i välkomstbonus – hos Betser

Prova på ett nytt spelbolag! Välj Betser och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.
Gå med Betser här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll