speltips_skribent

Speltips 12/9 Bayern Munchen – Anderlecht: Komfortabel trepoängare?

Anderlecht har fått en svag start i den inhemska ligan med endast två segrar på sex matcher. Här höjs dessutom svårighetsgraden avsevärt mycket.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Vi var inne på ett poängtapp för Bayerns del i helgens möte mot Hoffenheim. Matchen vanns också av Hoffenheim som fortsatt är obesegrade på hemmaplan sedan säsongen 15/16. Bayer Munchen kommer dock med största sannolikhet att vinna Bundesliga, och ett nederlag emellanåt är bara nyttigt för deras del.

Vi tror därför på ett betydligt mer fokuserat Bayern i tisdagens möte mot Anderlecht. Oavsett motstånd i Champions League, tenderar storklubbarna att vara extra fokuserade inför sina uppgifter. Det finns något över den här Champions League-hymnen, något magiskt som bidrar till en betydligt mer storartad stämning.

Det lär inte vara annorlunda på Allianz Arena under tisdagskvällen. Bayern Munchen går in i turneringen som favoriter tillsammans med Real Madrid, Barcelona och kanske möjligtvis PSG också. Vi tror Bayern – som vanligt – sätter avtryck direkt och kör över det belgiska motståndet. Med tanke på att tyskarna dessutom förlorade i helgen, så lär det bli åka av här – det bör man kunna räkna med.

Anderlecht befinner sig dessutom i en tung period just nu, man har endast vunnit två matcher i ligaspelet efter sex spelade omgångar. Det hör egentligen till vanligheterna att man placerar sig i topp i Belgien. Man har vunnit ligan fyra gånger på de sex senaste åren, och tittar vi tillbaka ännu längre i tiden, så konstaterar siffrorna att man i särklass är den största klubben i Belgien.

Klasskillnad

Det ska dock skilja ett par nivåer sett till kvalité när de här två klubbarna drabbar samman. Vi tror på en ensidig historia, och möjligtvis även en Bayern-kross här. Dock finner vi inget spelvärde på handikappmarknaden. Det kommer krävas minst tre-fyra mål från Bayerns sida för att det ska bli en peng där.

Vi är dock säkra på att Ancelotti vässar till försvarsspelet. Mats Hummels och Javi Martinez hade stora problem med att hålla koll på Mark Uth och Kramaric i lördagens match mot Hoffenheim, och därför tror vi man haft en del snack om den biten inför kampen mot Anderlecht – även om en usel insats i försvaret, med största sannolikhet skulle leda till seger ändå – för så pass stor skillnad är det mellan lagen.

Anderlecht ska inte ha mycket att säga till om här, och vi tror därför på tre komfortabla poäng för Bayerns del. Vi tror även den tyska storklubben lyckas hålla nollan på Allianz Arena. Är man tillräckligt fokuserade på uppgiften, vilket vi tror de är – ska man kunna hålla nollan intakt.

Vi klickar in Bayern Munchen som vinnare + att de håller nollan i matchen till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betsson – som bjuder nya kunder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betsson – första insatsen betalas tillbaka vid förlust!  ”betting-link”

Testa casinobolaget Thrills – få 15 000kr i bonus

Thrills bjuder alla nya kunder på uppåt mot 15 000kr i välkomstbonus + 20 super spins.
Gå med Thrills här.

Speltips:

Speltips: Bayern vinner & håller nollan
Odds: 1,96
Bolag: Betsson (1000kr riskfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll