speltips_skribent

Speltips 11/9 Trelleborg – GAIS: Hemmalaget segrar

Trelleborg har en kvalplats till Allsvenskan i sina egna händer. Motivation och klass talar för hemmalaget på måndagskvällen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Falkenberg föll stort mot Gefle förra veckan, och följde upp segern med ett poängtapp mot Dalkurd på bortaplan under lördagen. Detta innebär att Trelleborg nu har en kvalplats till Allsvenskan i sina egna händer när det återstår åtta matcher kvar att spela. Givetvis är detta en tung motivationsfaktor, och när GAIS kommer på besök under måndagskvällen har vi svårt att se att Trelleborg ska tappa poäng.

Trelleborg har spelat en fin fotboll på Vångavallen under hela säsongen. Efter elva matcher här står man på 24 poäng med raden: 7-3-1, och målskillnaden 28-11. Värt att lyfta fram är dessutom det faktum att man mäktat med lika många mål som Brommapojkarna, när det enbart komma till spel på hemmaplan. Det är ett snitt på 2,55 mål/match.

GAIS placerar sig fem poäng ovanför nedflyttningsstrecket men ska trots avståndet, lösa kontraktet någorlunda komfortabelt här framöver tycker man. Man plockar en del poäng på Gamla Ullevi, man förlorar ytterst sällan och det bör räcka till spel i Superettan nästa år.

Dock har man förlorat många matcher på resande fot, sju av elva mer exakt. Och detta talar bara mer för Trelleborg i den här kampen. Faktum är att GAIS inte vunnit en match på bortaplan sedan den 25 juni, den segern kom dessutom mot bottenlaget IK Frej. Sedan dess har man tre raka förluster och enbart noterats för ett mål.

Fint odds på hemmalaget

Det är egentligen inte mycket som talar för att GAIS ska plocka någon poäng här. Motivationen bör vara större hos hemmalaget med tanke på att en plats i Allsvenskan står på spel. Trelleborg är dessutom det bättre laget och har dessutom hemmaplansfördelen på sin sida. Utöver detta har man Superettans starkaste form just nu, sju vinster på de nio senaste matcherna.

Därför kommer vi att utnyttja Coolbets fina odds på Trelleborg i den här matchen. Handikappmarknaden finns för den modige, dock har GAIS bjudit på en del målsnåla tillställningar den här säsongen. Och när oddset är så pass bra som det är på 1X2-marknaden, finner vi därför mer spelvärde i det. Trelleborg (-1 handikapp) finns hos Coolbet till höga 2,95 x degen för den som är intresserad.

Trelleborg hade inför toppmatchen mot Helsingborg fyra raka vinster på Vångavallen, väl mot Helsingborg blev det ett oavgjort resultat. Dock lär man återvända till det vinnande spåret på måndagen. GAIS ska inte kunna störa ett formstarkt Trelleborg.

Vi klickar in Trelleborg till fina 1,71 x insatsen hos spelbolaget Coolbet. Dagens klart bästa spel. Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos Coolbet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus!

ComeOn välkomnar alla nya kunder med Sveriges tyngsta oddsbonus. Dubbla uppåt mot 3000kr hos spelbolaget idag. Utöver det får du 10 free spins på Starburst – direkt efter registrering.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll