speltips_skribent

Speltips 1/10 AC Milan – AS Roma: Vilket lag drar det längsta strået?

Speltips och odds inför toppfighten mellan AC Milan och AS Roma hittar ni hos oss.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

AC Milan stod för mängder av nya spelarköp i sommar men den satsningen har visat sig vara någorlunda misslyckad. Givetvis gäller det att ha tålamod kring lagbygget och ge det mycket mer tid innan man kan göra en helhetsbedömning – men resultaten inledningsvis har onekligen bekräftat att man har lång väg kvar att vandra.

Vi är dock övertygade om Milan fortsätter vinna de här lite enklare matcherna i ligaspelet, som exempelvis mötena mot Cagliari, Spal och Udinese på hemmaplan. Det är man tillräckligt bra för att göra, dock tror vi man får svårt att hänga med när det kommer till spel mot Juventus, Napoli och i detta fallet då Roma.

Milanoklubben har enbart matchats mot svårare motstånd en gång i ligaspelet den här säsongen. Lazio-matchen får anses som en match av den kategorin. Där blev det storförlust för Milans del, och Lazio fullständigt körde över Milan. Det stod 4-0 efter 49 minuter spel i den matchen.

Roma har samtidigt bevisat att man är en etablerat Serie A-klubb. Det är något man varit under de senaste åren och det är nog inga konstigheter kring det i år heller. På fem spelade matcher i ligaspelet har man plockat fyra segrar. Man missade spel mot Sampdoria i omgång 3 på grund av oväder. Vinst i den hängmatchen, och man placerar sig på en fjärde plats bakom Inter, Napoli och Juventus.

Roma klart längre fram

AC Milan har enbart påbörjat sitt projekt vilket innebär att man möjligtvis inte når målet förrän om tre, fyra år. Det kan till och med ta längre tid, och det är verkligen det som krävs när man bygger ett helt nytt lag. Man har gjort en miljardsatsning, men även fastän man har pengarna – så är faktiskt fallet så att en klubb inte byggs på en dag.

Roma är dock mycket längre fram i sitt projekt. Man har hittat tillbaka till finrummet efter några år av sämre resultat och har under de senaste säsongerna varit den enda direkt utmanaren till Juventus. Den här säsongen tror vi på ett liknande scenario, tillsammans med Napoli. Inter lär inte kunna hänga på hela vägen – det säger åtminstone känslan just nu. Mycket med tanke på att de också är på väg tillbaka, och inte är riktigt där ännu.

Vi är därför inne på att Roma vinner söndagens kamp mot AC Milan. Roma har en ordentlig målskytt i Dzeko som redan mäktat med sex mål i ligaspelet. Att han fått en fin start på säsongen är oerhört viktigt för Roma. AC Milan saknar samtidigt den där riktiga målskytten – och det kommer man att förlora mycket på under säsongens gång.

Vi klickar därför in Roma (dnb) till fina 1,90 x insatsen hos spelbolaget ComeOn – släng in 100kr hos spelbolaget, få 500kr att spela för + en pizza hemkörd helt gratis från OnlinePizza – en perfekt lördagsdeal! Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos ComeOn – få en 500-procentig välkomstbonus!  ”betting-link”

Gå med Betfinal – dubbla 1000kr till 2000kr!

Betfinal erbjuder alla nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 2000kr.
Gå med Betfinal här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (500% bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll