speltips_skribent

Speltips 10/12 Real Sociedad – Malaga: Handikapp-marknaden intressant

Real Sociedad har fortsatt en sjätte plats inom räckhåll och när vi sammanfattar säsongen 17/18 ska de åtminstone vara i närheten av den. Så bra är dem.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Real Sociedad har bevisligen blandat och gett i inledningen på säsongen 17/18. De inledde säsongen oerhört starkt med tre övertygande segrar i ligaspelet. Man inledde samtidigt Europa League-äventyret starkt med en storseger, men sedan tog det stopp. Efter poängtappet mot Real Madrid i den fjärde omgången, gick det desto tyngre för Real Sociedad. Dock har vi fortsatt sett tendenser i deras spel som får en att hoppas att de kan hitta storformen igen.

Vi finner det samtidigt som ett styrkebesked att fortsatt placera sig bland de främsta nio lagen i La Liga, fastän det möjligtvis inte sett så bra ut i alla matcher. Man har enbart två poäng upp till sjätte platsen, en plats Villarreal i skrivande stund innehar – och givetvis är det en målsättning för Real Sociedad att hamna bland de sex främsta.

Vi imponeras mycket av Real Sociedads höjd. Vi har möjligtvis inte fått bevittna den allt för många gånger den här säsongen men i en match mot tabelljumbon Malaga, vore det inte alls konstigt om man lyckades. Man spelar dessutom på hemmaplan, och även det är en tung faktor.

Malaga hittar vi som sagt på en 20:e plats i tabellen. Man har enbart lyckats skrapa ihop åtta poäng, och undvikit förlust i 4 av 14 spelade matcher den här säsongen. Förra helgen fick man onekligen chansen till att noteras för en seger, men lyckades dock enbart spela 0-0 mot Levante på hemmaplan. Det säger en del om hur Malaga mår som klubb idag.

Komfortabel seger?

Lyckas Real Sociedad få till sitt spel lär segern också bli ett faktum. Man har inte direkt några svårigheter med att göra mål, och är istället väldigt effektiva framför mål. Dock har man haft problem i defensiven, och mötet mot Malaga kommer därför oerhört lägligt. Försvarsspelet lär få lite extra tid med tanke på Malagas usla form.

Malaga har spelat sju matcher på bortaplan den här säsongen, och förlorat samtliga matcher. Man har samtidigt enbart noterats två mål, samtidigt släpper man in mer än två mål i snitt/match. Siffrorna talar sitt tydliga språk, och presterar Malaga på samma nivå mot Sociedad, så ska hemmalaget lösa tre komfortabla poäng.

Handikappmarknaden känns därför som en bra marknad att investera i. Den raka ettan är ointressant med tanke på det låga oddset. Fungerar möjligtvis i en dubbel.

Vårt speltips blir dock; Real Sociedad (-1 handikapp) – och det klickar vi in hos spelbolaget William Hill, till höga 2,37 x slanten. Stort lycka till vid rygg.

Rygga ditt spel hos William Hill – få 1000kr i gratisspel!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,37
Bolag: William Hill (1000kr gratisspel)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll