speltips_skribent

Speltips 1/12 Sporting CP – Belenenses: Vi synar en målskytt

Speltips och odds inför mötet mellan Sporting CP och Belenenses hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Sporting CP, fortsätter att tillsammans med Porto och Benfica vara de tre främsta klubbarna i Portugal. Tabellen bekräftar onekligen det faktum att det handlar enbart om de tre lagen i den portugisiska ligan, vilket det gjort under de senaste åren nu.

Vi hittar Sporting CP på en andra plats i tabellen, två poäng bakom ligaettan Porto men enbart ett poäng framför Benfica. Därför är en seger av största betydelse här för Sportings del. Faktum är att Porto och Benfica ställs mot varandra samma fredagskväll, och det innebär att Sporting vid seger mycket väl kan bli ny ligaetta i Portugal – och det är en rejäl morot.

Sporting har efter tolv spelade omgångar nio segrar och tre oavgjorda resultat på kontot. Man har ännu inte förlorat en match. Vi är därför övertygade om att man löser tre poäng mot Belenenses den här fredagen. Det ska onekligen mycket till om bortalaget ska lösa någon poäng här.

Vi hittar Belenenses först på en nionde plats i tabellen, man har förlorat hälften av sina matcher i ligaspelet så här långt och är en bra bit efter topptrion. Faktum är att Sporting har nästintill plockat dubbelt så mycket poäng som Belenenses – det efter enbart tolv spelade omgångar. Det är en ordentlig klyfta med andra ord.

Fin möjlighet för Bas Dost?

Bas Dost var oerhört nära på att vinna guldskon i fjol, enbart Messi och Cavani var bättre än holländaren. Lionel Messi vann till slut med sina 37 baljor, Cavani noterades för 35 och Bas Dost för 34 – och givetvis är det – trots missen av en individuell titel – en helt otrolig siffra för Bas Dost.

Hur har då Bas Dost följt upp den fina säsongen från i fjol? Han har efter tolv omgångar noterats för nio baljor i ligaspelet, och håller med andra ord nästintill upp målsnittet. Vi är inne på att han gör nya mål på fredagen. Motståndet är av betydligt sämre kvalité och Sporting förväntas vinna matchen enkelt. Det innebär med största sannolikhet att Sporting gör minst två-tre mål i det här mötet, och då tror vi Bas Dost har en fin möjlighet till att sätta minst en balja.

Holländaren är dessutom ansvarig över straffarna i laget, och det talar bara mer för att han fixar en balja här.

Vårt speltips är därför följande; Bas Dost att göra mål i matchen – Ja, till fina 1,71 x insatsen hos spelbolaget BetHard – som bjussar alla nya kunder på 1250kr i välkomstbonus vid en insättning av 1000kr. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!  ”betting-link”

Nya erbjudanden varje dag hela december – hos Kaboo!

Gå med Kaboo och var med i deras julkalender! Det krävs enbart en insättning för att låsa upp kostnadsfria erbjudanden varje dag – under hela december.
Gå med Kaboo här.

Speltips:

Speltips: Bas Dost att göra mål i matchen – Ja
Odds: 1,71
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 19:15
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll