speltips_skribent

Dagens bästa dubbelspel 29/10: Vi klickar in 2,55x!

Dagens bästa dubbel formas i Frankrike och Spanien och betalar fina 2,55 x degen. Häng med!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Speltips 1: Lyon – Metz, Lyon -1 handikapp (1,50x)

Fjärdeplacerade Lyon tar sig an jumbolaget Metz på söndagseftermiddagen. Ett Lyon som befinner sig i fin form, och som dessutom har en 5-0-seger på bortaplan i bagaget inför söndagens möte. Lyon fortsätter med andra ord att göra mycket mål, och snittar hela tre mål/match på hemmaplan. Faktum är att Lyon gjort 14 mål på sina 4 senaste matcher.

De siffrorna tror vi räcker långt mot ett uruselt Metz, ett Metz som förlorat nio av tio matcher den här säsongen. Man är dessutom det laget som gjort minst mål i Ligue 1, samtidigt är det bara ett lag som släppt in fler mål än dem. Inga siffror att direkt vara stolt över, och en bergsäker Lyon-seger är därför att vänta i det här mötet.

Metz har helt enkelt inget i Ligue 1 att göra och att den enda trepoängaren kom mot Angers, säger också en del om kvalitén i detta gäng. Sedan dess har man förlorat mot gäng som Dijon, Nantes och bland annat Troyes. När de ställs mot Lyon, kan det därför bara sluta på ett sätt. Det ska råka klasskillnad här. Vi klickar därför in Lyon (-1 handikapp). 3-0?

Speltips 2: Girona – Real Madrid, 2 -1 handikapp (1,70x)

Vi plockar vårt andra spel från mötet mellan Girona och Real Madrid där vi plockar en tydlig favorit. Girona överraskade de flesta positivt i ineldningen på säsongen, när man plockade poäng mot Atletico Madrid och besegrade Malaga. Men sedan dess har det sett betydligt sämre ut, och enbart plockat blott en seger på de sju senaste matcherna. Den kom i den senaste ligaomgången mot Deportivo La Coruna. När Real Madrid kommer på besök är det helt andra puckar som gäller.

Real Madrid vilade i princip hela sitt lag från veckans cupspel. Därför är det ett utvilat lag som entrar Estadi Montilivi på söndagen. Real Madrid har heller inte haft några problem med att vinna på bortaplan, varken den här säsongen eller under den förra. I och med segern mot Getafe i senaste bortamatchen slog man nytt rekord – och är nu uppe i 13 raka segrar på bortaplan i La Liga.

Vi har oerhört svårt att se att Real Madrid ska tappa poäng här. Girona är alldeles för svaga för att kunna hota de vita marängerna. Vårt spel blir därför Real Madrid (-1,5 asian handicap).

Dagens bästa dubbelspel:

Dubbelspelet betalar fina 2,55 x insatsen och känns mycket bra på förhand. Vi förväntar oss två bergsäkra segrar från Lyon och Real Madrid. Betway står för oddset. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Boka din fotbollsresa hos Nickes.com!

Sportresebolaget erbjuder heta fotbollsresor till Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och bland annat Bundesliga. Använd resegeneratorn för att enkelt hitta din drömresa!
Boka din fotbollsresa här.

Speltips:

Speltips: Lyon (-1 handikapp) & Real Madrid (-1 handikapp)
Odds: 2,55
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll