Skadekollen

Vill ni nyttja ett användbart verktyg för att få en överblick och en bra sammanfattning över samtliga lags trupper där ute? Då har ni hittat rätt, vi på Tipsmedoss.com vill rekommendera Injuries and Suspensions, en sajt som kontinuerligt uppdaterar sin webbplats och erbjuder aktuell information inför varje match. Ni hittar skadeläget hos lag i hela fotbollseuropa, från ligor som Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1. Bland annat.

Det räcker alltså bara att klicka sig vidare in på den ligan ni är intresserade av, och sen vidare till den exakta matchen ni vill veta mer om inför, och Injuries and Suspensions ger er direkt en tydlig överblick över läget i truppen. Avstängningar, skador och lirare som är tveksamma till spel, allt information finns verkligen där och vi upprepar, den är alltid aktuell.

Skador och statistik

Som om skadeläget inte vore nog så har Injuries and Suspensions även valt att erbjuda sina läsare en noggrann överblick över tabelläget, spelschemat och egentligen alla förutsättningar som är relevanta inför en fotbollsmatch. Vi på Tipsmedoss.com vill kunna erbjuda er läsare ett effektivt verktyg som underlättar jakten på all färsk och rykande information, och därför erbjuder vi, utöver dagens bästa speltips även en vidare länk till just den här sajten. Injuries and Suspensions är ett minst sagt effektiv verktyg och bör användas av alla!

Och varför det bör användas av alla? Just eftersom att sajten även erbjuder spelarnas siffror från årets, samt fjolårets säsong. Så utöver tabelläget och skadeläget får ni även information kring hur en specifik lirare som möjligtvis är out, eller tveksam till spel, presterat under den aktuella säsongen – relevant, viktig men även rolig statistik att ta del av.

Här nedanför bjuder vi på ett exempel hur den här sajten jobbar, en tydlig och konkret överblick över förutsättningarna inför matchen mellan Chelsea och Porto den 13 april.

skadekollen statistik