speltips_skribent

Speltips 19/10 AC Milan – AEK Athen: Vi kombinationsspelar till 2,05x!

Speltips och odds inför matchen mellan AC Milan och AEK Athen hittar ni hos oss. Välkomna in.

Twitter Facebook

nickes

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det har riktats mycket kritik åt AC Milans håll, men i vår mening är kritiken inte helt befogad. AC Milan ska inte vara bättre än varken Juventus, Roma, eller Inter, och en förlust är att vända mot den typen av motstånd. Även fastän vi tycker att man minst förtjänade en poäng mot Inter, så är Inters kollektiv betydligt starkare i nuläget. De flesta klubbarna har haft mycket tid till att bygga ett lag, och Inter är ett resultat på ett projekt som har några år i nacken.

Vi får inte glömma att AC Milan plockade in elva nya spelare i somras. Det är i princip ett helt nytt lag, och många av de spelarköpen tillhör inte direkt kategorin de allra bästa på sin position. Vi är därför inne på att man måste ha tålamod med det nya projektet, och det kommer säkerligen ta ytterligare några år innan vi vi får se AC Milan högre upp i den italienska tabellen.

I Europa League har det dock gått bra för Milans del, det beror givetvis på att motståndet är betydligt sämre. Milan besegrade Austria Wien med hela 5-1 i den första omgången, man följde upp storsegern med en 3-2-seger  i matchen mot kroatiska Rijeka. Nu ställs man alltså mot grekiska AEK Athen, som har två svenskar i laget – Astrit Ajdarevic och Jakob Johansson.

AC Milan är givetvis stora favoriter till att plocka hem alla tre poäng från det här mötet. Man är steget större – ur alla aspekter – och spelar på hemmaplan. Dock tror vi den grekiska klubben lyckas stå emot någorlunda bra. Greker är alltid svåra att få hål på, och den grekiska fotbollen har dessutom en lång historia av att lyckats få fram bra försvar.

AC Milan vinner

AEK Athen har plockat fyra poäng i gruppspelet så här långt. Ett bra facit, som innebär att ett oavgjort resultat mot Milan på bortaplan, är ett bra resultat. Vi tror därför grekerna enbart fokuserar på att spela till sig det oavgjorda resultatet. I det fallet har man fortsatt ett avancemang helt i sina egna händer.

Milan har förvisso stänkt dit åtta baljor på två omgångar, men här tror vi på en betydligt mer tillknäppt historia. Med tanke på att man i princip enbart kommer att försvara sig, och försöka minska ytorna för ett AC Milan, är vi inte så säkra på att Milan lyckas hålla uppe sitt målsnitt, som i skrivande stund alltså ligger på fyra mål/match.

Vi har därför grävt fram ett kombinationsspel, som känns mycket lovande på förhand. Efter 90 minuter är vi övertygade om att AC Milan står där som vinnare, men vi kombinerar det spelet med under 3,5 mål i matchen. Då har AC Milan råd att vinna med 3-0 till och med.

Vi vänder oss till Oddsautomaten och klickar in spelet till 2,05 x insatsen!

Rygga ditt spel hos Bet365 – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

125-procentig välkomstbonus – släng in 1000kr, få 2250kr!

BetHard finns till för storspelaren som är ute efter de absolut högsta oddsen! De erbjuder nya kunder uppåt mot 1250kr i välkomstbonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,05
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll