Speltips Spanien – Rumänien: Spansk segerfest

Ett Spanien som redan är kvalificerat till EM mästerskapet 2020, möter Rumänien på hemmaplan. Spanjorerna är i storform och besegrade nyligen stackars Malta med hela 7-0. Som en kontrast så anländer rumänerna till Spanien med en svidande förlust mot Sverige på hemmaplan med 0-2. Rumänerna var piskade att vinna för att kunna kvalificera sig till EM nästa år. Istället så var Rumänien chanslöst mot ett imponerande svenskt lag som. Svenskarna säkrade sin viktiga seger med två mål efter en grymt bra första halvlek. Det var kanske rent av svenskarnas bästa prestation hitintills under denna EM kvalifikation. Frågan är om inte denna tunga förlust mot Sverige på hemmaplan fick luften att gå ur det rumänska laget. Vi är nästan säkra på att så är fallet.

Det mesta talar med andra ord för en spansk seger mot Rumänien. Spanien är redan gruppsegrare medan Rumänien inte längre har någon chans att kvalificera sig till EM. Det är möjligt att Rumänien vill försöka rädda sin mörbultade heder genom att avsluta sin misslyckade kvalificering med en bra match. Det är dock relativt osannolikt att rumänerna kan rubba ett Spanien som har medvind och brukar vara knivskarpa på hemmaplan. Redan tidigare i år så slog spanjorerna Rumänien på bortaplan med 2-1. Spanjorernas förtroende är med andra ord i topp. Rumänernas självförtroende befinner sig däremot under fryspunkten efter den tunga förlusten mot Sverige på hemmaplan.

Med säkrad gruppseger så kan spanjorerna fokusera på det som dem är bäst på: vacker offensiv fotboll. Spanjorerna har i genomsnitt hitintills producerat fyra mål mer match. Samtidigt så har Spanien endast släppt in ett mål på hemmaplan fyra matcher på hemmaplan. Man kan inte låta bli att imponeras och samtidigt ha skyhöga förväntningar på att spanjorernas robusta segerkurva fortsätter. Klicka därför in på https://www.casino.se/leo-vegas och betta friskt på en spansk målrik fest mot ett nära chanslöst Rumänien. Spanien -2,0 mål (asian handicap) ser vi som startpunkt. Det är mycket sannolikt att spanjorerna kommer att bjuda hemmapubliken med ännu fler mål. Bli inte förvånad om det blir både 3-0 och 4-0 till spanjorerna. Spelsajten erbjuder live betting direkt via mobilen och har fått ros för sin prisbelönta sportbok. Verksamheten frestar dessutom med en generös välkomstbonus på upp till 3000 kronor extra.

Rumänien håller förvisso en helt annan klass än slagpåsen Malta. Men rumänerna är trötta och har redan missat tåget till EM mästerskapet 2020. Ett uppgivet Rumänien som nyligen förlorade mot Sverige på hemmaplan kan inte hota ett väldigt starkt Spanien på bortaplan. Allt annat än en komfortabel spansk seger mot Rumänien vore en osannolik sensation. Med säkrad gruppseger så är det inte otänkbart att spanjorerna låter rotera sin startelva. Spanien har ett lag i absoluta världsklassen med en imponerande bredd som endast få lag i världen kan matcha. Bänkspelare i det spanska laget hade haft en given permanent plats i startelvan i nästan vilket annat lag som helst. Bänkspelare i det spanska laget kan därför få chansen att visa framfötterna i matchen mot Rumänien.