oddsbonus hos william hill

William Hill insättningsbonus

Betting Bonus hos William Hill – Spelbolaget är ett av Storbritanniens allra mest populära spelbolag. De har dock ett stort attraktionsvärde i Europa, och Sverige, då de erbjuder mycket höga odds!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

William Hill är ett spelbolag som vänder sig till de allra största spelarna. Med hjälp av sina höga odds har de blivit ett av Storbritanniens allra största betting-plattformer. I hela Storbritannien går det att hitta William Hills fysiska butiker, i princip runt varje hörn. Men de vänder sig inte enbart till den brittiska marknaden, utan erbjuder hela sin sida, helt på svenska också!

William Hill bonus

Spelbolaget bjuder inte på den traditionella välkomstbonusen, utan väljer istället att erbjuda en bonus i form av ett gratisspel, på upp till 1000 kr! För mer info angående gratisspelet, bläddra neråt!

Alltid höga odds

William Hill har lockat till sig kunder från Sverige, egentligen enbart tack vare de höga oddsen. Åtminstone var det en stor anledning till att de första kunderna valde spelbolaget. Det finns ett flertal sajter som sorterar ut de spelbolagen som erbjuder de allra högsta oddsen på specifika spel, och William Hill hamnar alltid bland de främsta i den kategorin. Tycker du att höga odds är helt avgörande för vilket spelbolag du väljer att spela hos, ta då ett kik på William Hill!

William Hill omsättningskrav

William Hill erbjuder som sagt ett gratisspel och inte en traditionell välkomstbonus. Därför tillkommer inget direkt omsättningskrav. Vi förklarar mer exakt om vad som gäller och hur du låser upp ditt gratisspel här nedanför;

1. Ange kampanjkod SV1000 under registrering 
2. Lägg ditt första spel på minst 50 kr till minimum oddset 1,50. 
3. Få din bonus på upp till 500 kr (50% av ditt första spel.) 
4. Lägg 5 andra spel med minsta odds på 1,50 och en total insats på 2000 kr för att få resterande del av bonusen på 500kr.

Det är alltså inte direkt tvungen att omsätta ditt gratisspel, utan det krävs ytterligare insättningar för att helt enkelt låsa upp hela bonusen! Dock krävs det enbart en insättning, för att låsa upp det allra första gratisspelet, upp till 500 kr!

Är du en storspelare och är ute efter de allra bästa oddsen? Då rekommenderar vi starkt William Hill, som är en ledande aktör när det kommer till just den biten.