oddsbonus-titanbet

Titanbet insättningsbonus

Oddsbonus hos Titanbet – Spelbolaget jobbar för fullt för att ta sig in på den svenska marknaden och erbjuder, förutom spel på odds, också spel på Casino och Poker.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Titanbet har först och främst valt att satsa på de europeiska toppligorna och i de flesta fallen kan du spela på över 100 spel på de olika matcherna, utbudet är enormt med andra ord.

Titanbet bonus

Titanbet erbjuder som så många andra spelbolag den klassiska välkomstbonusen, 100% upp till 1000kr. Vilket innebär att du får 1000kr extra om du gör en insättning på 1000kr – en perfekt start hos ett nytt spelbolag.

Härligt utbud

Titanbet har ett bredd utbud, med många olika marknaden och spel. Du kan nog aldrig känna dig begränsad om spelar hos spelbolagen, som för det mesta erbjuder över 100 olika spelmöjligheter på matcherna i de europeiska toppligorna. Du hittar verkligen spel på allting hos Titanbet, med spel på allt från fotboll till skidskytte.

Titanbet omsättningskrav

När det kommer till er välkomstbonus på 100%, så gäller givetvis omsättningskrav. Vi förklarar mer noggrant vad som gäller här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 1000kr, får ni 2000kr att spela för
2. Ni måste då omsätta både er insättning, och bonusen åtta gånger
3. Ni måste spela för 16 000kr för att kunna göra ett uttag

Titanbet har helt ärligt inte de mest generösa omsättningskraven, men är det inte ett problem för er så rekommenderar vi spelbolaget för de som är ute efter ett bredd utbud av spel.