oddsbonus-mybet

Mybet insättningsbonus

Spelbonus hos Mybet – Spelbolaget har nyligen gått genom en förändringsprocess och har utvecklat en helt ny design! Givetvis erbjuder de en helt ny bonus!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Mybet tänker framåt! Spelbolaget har skapat en helt ny design och breddat utbudet ytterligare. De har länge varit kända för just sitt breda utbud, men har nu valt att även utveckla odds-marknaden. Fler val, fler oddsspel!

Mybet bonus

Mybet erbjuder alla nya kunder en 25-procentig välkomstbonus på maximalt 2000kr. Alltså inte den klassiska välkomstbonusen de andra spelbolagen bjuder på. Detta innebär att du har en mindre oddsbonus att omsätta, och för vissa spelare är den här typen av oddsbonus mer intressant.

Vissa föredrar tunga oddsbonusar, men det innebär att du också måste spela för en större summa för att kunna omsätta bonusen. Men Mybet vänder sig till spelare som möjligtvis uppskattar en bonus men som inte har för stort omsättningskrav.

Bra odds

Spelbolaget erbjuder möjligtvis inte de högsta oddsen på marknaden, men de erbjuder inte heller de lägsta. Utan de positionerar sig någonstans i mitten. Det är främst för sitt utbud de är kända för, med spel på alla typ av events, och syftet med deras nya start, är att locka kunder som uppskattar spel på alla typ av marknader, men även livebetting, där de skapat ett betydligt större utbud.

Mybet omsättningskrav

Omsättningskravet hos Mybet är 6x din insättning + bonusbeloppet för odds. Och vad betyder då detta? Vi förklarar genom att använda oss av en detaljerad punktlista;
1. Om ni gör en insättning på 1000kr, får ni 1250kr att spela för
2. Ni måste då omsätta, både er insättning och bonus, tre gånger
3. Ni måste med andra ord spela för 3750kr för att kunna göra ett uttag

Vi rekommenderar Mybet för den som gillar livebetting, men också för den som spelar på mängder av olika marknader.