oddsbonus hos mobilebet

Mobilebet insättningsbonus

Oddsbonus hos Mobilebet – Mobilebet – systersajt till ComeOn – bjuder nya kunder på en av marknadens bästa oddsbonusar! Omsättningskravet är dessutom mycket rättvist.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Mobilebets layout påminner väldigt mycket om ComeOns simpla upplägg, med en tydlig navigation och inte allt för stort fokus på andra element. Därför är också Mobilebet en mycket användarvänlig hemsida, och fungerar även alldeles utmärkt på mobilen. De erbjuder kunder effektiva betalningslösningar, och fokuserar först och främst på att erbjuda konkurrenskraftiga odds.

Mobilebet bonus

Mobilebet erbjuder nya kunder en 100-procentig oddsbonus, upp till 2500 kr! Utöver det, erbjuder de även en 300-procentig oddsbonus – sätt in 200 kr och spela för 800 kr! Du har med andra ord två val, och det gör Mobilebet helt unika på marknaden.

Höga odds och stort utbud

Precis som ComeOn, har Mobilebet oerhört konkurrenskraftiga odds. Utöver det erbjuder de spel på över 100 olika marknader till ett specifikt event. Utbudet är med andra ord helt fantastiskt. Du kan dessutom betta på över olika 40 sporter hos spelbolaget. Därför blir ditt speläventyr hos Mobilebet aldrig tråkigt!

Mobilebet omsättningskrav

Som vi tidigare var inne på erbjuder Mobilebet två olika välkomstbonusar. Du väljer precis den som passar dig bäst, men givetvis följer omsättningskrav med. Vi reder ut vad som krävs för att göra en utbetalning;

100% upp till 2500 kr:
1. Sätter du in 2500 kr hos Mobilebet, får du 5000 kr att spela för.
2. Du måste omsätta din bonus + insats sju gånger innan du kan göra ett uttag.
3. Du måste spela för 35 000 kr för att kunna göra ett uttag, till ett odds av minst 2,00x.

300% upp till 600 kr:
1. Sätter du in 200 kr får du 800 kr att spela för.
2. Du måste omsätta din bonus sex gånger innan du kan göra ett uttag.
3. Du behöver spela för 3600 kr, till ett odds av minst 1,80x.

Sådana är omsättningskraven, och det är helt upp till dig själv vilken bonus som passar just dig bäst. Det finns ett alternativ för alla – och det gör Mobilebet helt unika på marknaden!

Gå med Mobilebet om du är ute efter en tung välkomstbonus, men också om du är intresserad av att spela för lite mindre pengar. Det räcker enbart att sätta in 200 kr, för att låsa upp ytterligare 600 kr. Har du dessutom ett krav på flera olika sporter, men också höga odds? Då är Mobilebet spelbolaget för dig!