oddsbonus hos malina sports

Malina Sports insättningsbonus

Spelbonusar hos Malina Sports – Malina Sports har – inte allt för längesedan – intagit den svenska marknaden, och dessutom gjort detta med besked, då de erbjuder en av Sveriges allra mest lönsamma bonusar!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Det är absolut inte konstigt om du ännu aldrig hört talas om Malina Sports. Spelbolaget har trots allt enbart varit verksamma på den svenska marknaden sedan några månader tillbaka. Men de har onekligen intagit den svenska marknaden med besked – och erbjuder nya kunder en av Sveriges mest lönsamma oddsbonusar!

Malina Sports bonus

Malina Sports kliver över majoriteten av spelbolagen på marknaden, genom att erbjuda en mäktig välkomstbonus! Nya kunder får nu en 100-procentig oddsbonus, upp till 2100 kr! Det innebär att du får 4200 kr att spela för, vid en insättning av 2100 kr! Minimum kravet för att låsa upp bonusen, ligger på 200 riksdaler!

Intressant och modern layout

Malina Sports vänder sig till den stora publiken genom att erbjuda en snygg och modern layout. Layouten har en fin ton av en lila färg, och navigationen kompletterar resten av sajten med en ljusrosa färg. Det är ingen hemlighet att Malina Sports sticker ut en aning, och givetvis är detta en tydlig strategi från deras sida – och det hjälper! Användarupplevelsen är onekligen unik!

Malina Sports omsättningskrav

Med Malina Sports oddsbonus medföljer vissa krav, precis som hos alla andra spelbolag. Och vad som exakt gäller för att omsätta oddsbonusen, beskriver vi mer invändigt här nedanför;

1. Sätter du in 2100 kr, dubblar Malina Sports ditt saldo till 4200 kr. 
2. Du måste omsätta din insättning + ditt bonusbelopp åtta gånger, till odds 2,00 eller högre.
3. Du måste spela för 33 600 kr för att kunna göra ett uttag.

Malina Sports vänder sig onekligen till den större massan, till allt från stora spelare, till små – och erbjuder spelmöjligheter på i princip alla sporter! Spel på casino är också en valmöjlighet. Gå med spelbolaget om du uppskattar en nytänkande och modern Sportsbookie!