oddsbonus-coolbet

Coolbet insättningsbonus

Spelbonus hos Coolbet – Uppstickare på den svenska marknaden, med ett härligt utbud och en oerhört användarvänlig layout.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Coolbet har inte existerat allt för länge på den svenska marknaden, men ändå lyckats etablera sig oerhört snabbt. Hur det kommer sig? De erbjuder nya kunder en härlig välkomstbonus, men det är inte allt. Spelbolaget är oerhört transparenta, som kund hos spelbolaget kan du snabbt få en överblick över hur samtliga av deras kunder valt att spela. Det gör de helt unika på marknaden. Välj ett specifikt event, och se exakt hur fördelningen av insatserna ser ut på 1×2-marknaden. Det är en av flera saker du kan göra som kund hos spelbolaget.

Coolbet bonus

Som vi nämner ovanför, väljer Coolbet att erbjuda nya kunder 1000kr i välkomstbonus. På så vis får du en härlig start på ditt nya äventyr.

Krav på en mobilanpassad sajt? Se hit!

Har du någonsin tappat tålamodet när du surfat hos spelbolag som inte har en mobilanpassad sajt? Du behöver inte vara orolig över detta om du väljer Coolbet. Coolbet har en helt fantastisk layout, minst sagt. Den är inte bara mobilanpassad, utan väldigt användarvänlig. Du hittar ditt specifika event oerhört snabbt i menyn, som är väl genomtänkt så att du slipper slösa tid på att leta bland alla ligor som finns i deras utbud.

Coolbet omsättningskrav

Väljer du att utnyttja Coolbets oddsbonus, medföljer också ett omsättningskrav. Det är säkerligen ingen nyhet för dig, utan samtliga spelbolag har givetvis krav på en oddsbonus. Vi förklarar nedanför hur du går tillväga för att omsätta den;
1. Om du gör en insättning på 1000kr, får du 2000kr att spela för.
2. Du måste omsätta din bonus (1000kr) sex gånger.
3. Du måste spela för 6000kr för att kunna gör ett uttag.

Coolbet är sammanfattningsvis spelbolaget för en som uppskattar ett välfungerande och tryggt spelbolag. Det betyder inte att de inte har ett stort utbud, utan tvärtom – Coolbet är oerhört populära på marknaden idag och är givetvis detta av en anledning. Snygg layout, fina odds och ett härligt utbud får du om du väljer spelbolaget Coolbet.