oddsbonus-betstars

BetStars insättningsbonus

Oddsbonus hos BetStars – PokerStars helt egna sportsbook, BetStars storsatsar nu på odds. Prova på spelbolaget och hämta din välkomstbonus!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

BetStars är helt nya på marknaden och storsatsar nu på den svenska marknaden. Detta gör de genom att erbjuda en helt ny typ av tjänst – Spin & Bet ger dig möjligheten att tiodubbla ditt första spel! Utöver det erbjuder de även en vässad oddsbonus!

Betstars bonus

BetStars erbjuder alla nya kunder en oddsbonus i form av ett gratisspel. De erbjuder alltså inte den klassiska välkomstbonusen, där de dubblar din insättning. Slänger du in 100kr och placerar ett spel, får du 100kr i form av ett gratisspel – upp till 200kr! 

Deras tjänst Spin & Bet ger dig dessutom chansen att tiodubbla ditt första spel. När du placerar ett spel, får du chansen att spinna hjulet, och då multipliceras din vinst med antingen, 1, 1,5, 2, 5 eller 10!

BetStars livebetting

BetStars storsatsar på livebetting! Du kan spela på i princip allt hos spelbolaget – allt från tennis till badminton! Och inte nog med detta, erbjuder de riktigt schyssta odds. Är du en spelare som uppskattar bra livebetting med stort utbud, då är BetStars spelbolaget för dig.

BetStars omsättningskrav

Ditt gratisspel måste du placera på ett spel som betalar minst 2,00 gånger insatsen! Annars är det inga omsättningskrav som gäller! Så det är bara att köra;
1. Släng in 100kr
2. Du får 100kr extra på ditt konto att spela för
3. Erbjudandet gäller endast spel med odds på minst 2,00