oddsbonus hos Betfinal

Betfinal insättningsbonus

Oddsbonus hos Betfinal – Spelbolaget som möjligtvis inte alla känner till, men som med hjälp av höga odds och ett stort utbud satt sig själva på kartan.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Betfinal har enbart funnits på spelmarknaden sedan 2016, och börjar sakta men säkert etablera sig på den svenska marknaden. Konkurrensen är givetvis stenhård, men spelbolaget har – trots detta – satt ett stort avtryck hos många svenska spelare. De erbjuder sina kunder en simpel layout med spel på i princip alla sporter. Spela på allt ifrån Vinter OS till eSport – och utnyttja deras konkurrenskraftiga odds.

Betfinal bonus

Precis som flera andra spelbolag, erbjuder Betfinal nya kunder en välkomstbonus. Sajten finns tillgänglig helt på svenska, och därför erbjuder de också nya kunder 1000kr i välkomstbonus. Det är svensk valuta som gäller, och oddsbonusen innebär att de dubblar din första insättning, upp till 1000kr.

Flera marknader 

Som vi var inne på tidigare erbjuder Betfinal ett helt fantastiskt utbud. Du kan i princip spela på alla sporter hos spelbolaget, men även ett flertal marknader finns tillgängliga i de olika sektionerna. Har du tänkt att spela på fotboll, då är spelbolaget den perfekta plattformen för dig. De erbjuder uppåt mot 100 marknader, i varje enskild match. Gillar du att rygga olika specialspel och dylikt? Då är Betfinal perfekt för dig.

Betfinal omsättningskrav

Precis som hos samtliga spelbolag, behöver du omsätta din oddsbonus hos Betfinal. Vi förklarar exakt hur deras omsättningskrav fungerar här nedanför;
1. Om du gör en insättning på 1000kr, får du 2000kr att spela för.
2. Du måste omsätta din bonus (1000kr) tio gånger.
3. Du måste spela för 10 000kr för att kunna gör ett uttag.

Betfinal erbjuder sina kunder flera olika betalningsmetoder. På så vis finns en metod för samtliga spelare, och det är lite av ett måste idag, med tanke på konkurrensen där ute. Så är du ute efter en oerhört användarvänlig speltipssajt? Då är Betfinal platsen för dig.