oddsbonus-bet365

Bet365

Oddsbonus hos Bet365 – Världens största spelbolag, och det finns givetvis flera anledningar till varför de är detta. Vi svarar på varför.

Bet365 behöver knappt någon introduktion egentligen. De är av många anledningar världens största och mest populära spelbolag. De har en grym layout, i både desktop- och mobilversion, höga odds och spel på i princip allt – och dessutom kanske världens bästa livebetting.

Oddsbonus

Bet365 erbjuder nya kunder en klassisk välkomstbonus på 100%, på uppåt mot 1250 kr. Det innebär att om du exempelvis slänger in 500 kr, får du hela 1000 kr att spela för. Ni får helt enkelt en perfekt start hos världens största spelbolag.

Bet365 brukar även bjuda på härliga kampanjer när det vankas stora matcher, ofta i form av ett livespel (värde 200kr). Men detta är inget man får vid en registrering, utan som vi nämnde tidigare, dyker dessa kampanjer upp lite då och då.

Världens största spelbolag

Bet365 är världens mest populära spelbolag, och givetvis finns det en anledning till detta. De har först och främst funnits med väldigt länge, men det är inte enbart därför. Kunder stannar inte kvar hos spelbolaget enbart på grund av att de existerat sedan 2000 – utan det är helheten.

Deras layout och menyfunktion är oerhört simpel att förstå sig på. De erbjuder höga odds, har oerhört snabba in- & utbetalningar och har en helt otrolig livebetting, med spel på i princip allt. Utöver allt detta, erbjuder de sina kunder, deras alldeles egna streaming-tjänst. De sänder uppåt mot 50 000 liveevents varje år i deras kanal.

Omsättningskrav

Omsättningskraven som gäller för Bet365 bonus är tre gånger din insättning och bonus. Och vi förtydligar detta genom en punktlista här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 1000 kr, får ni 2000 kr att spela för
2. Ni måste då omsätta både er insättning, och bonusen tre gånger
3. Ni måste spela för 6000 kr för att kunna göra ett uttag

Vi rekommenderar Bet365 starkt till alla typer av spelare, gillar ni att spela på livemarknaden? Då är spelbolaget som skräddarsytt för er. Gillar ni höga odds och generellt en bra funktionell sida? Då är Bet365 också ert givna val.

Hämta din bonus:

Gå med Bet365 och hämta er oddsbonus här nedanför:
1. Hämta din oddsbonus här!

Stort lycka till!

<- Tillbaka till oddsbonusar