streama fotboll hos unibet

Unibet sänder alla matcher från handbolls-EM: 9 januari – 26 januari

Streama ALLA matcher från handbolls-EM som äger rum i Sverige, Norge och Österrike. Semifinalerna och finalen spelas på Tele2 Arena.

 SE ALLA MATCHER HOS UNIBET!

Viaplay har som bekant säkrat rättigheterna till årets mästerskap här i Sverige, men nu sticker alltså spelbolaget Unibet ut hakan och erbjuder sina kunder samtliga matcher i deras egna kanal. Det är en minst sagt fantastisk nyhet. Prisskillnaden är påtaglig, det räcker alltså att bara ha ett positivt saldo hos spelbolaget för att komma åt hela utbudet. Så här gör du:

  1. Logga in hos Unibet, eller registrera ett konto här.
  2. Gör en insättning på minst 50 kr (Unibet erbjuder alla nya kunder en odds bonus – dubblar din insättning upp till 2000 kr).
  3. Streama hela utbudet.

Svårare än så är det alltså inte, och vi vill även passa på att lyfta fram det faktum att du kan streama din sändning direkt på din TV (Chromecast). Börja med att ladda ner Google Chrome, kontrollera sedan att din dator och chromecast är uppkopplade till samma Wi-fi. Välj sedan vilken match du vill streama hos Unibet. Därefter är det bara att ”Klicka på inställningsmenyn uppe i högra hörnet i webbläsaren och klicka på Casta”. Färdigt!

Följ handbolls-EM hos Unibet! Stort lycka till.