Spreadsheet

Spreadsheet.se är en sida som är användbar när man spelar/bettar på sport eller annat och vill föra statistik över sina rekar. Samtidigt blir det lättare att analysera sina vinster eller förluster då allt är dynamiskt och statistik kan beräknas helt efter vad du som användare önskar.

Spreadsheet är helt gratis att använda och är anpassad för Internet Explorer samt FireFox

Med ett konto på sidan får du tillgång till att skapa egna spreadsheets med egna alias t.ex. http://www.spreadsheet.se/alias samtidigt som du kan lägga till andra användares listor och rekar som favoriter och följa deras spelande. Du kan själv ställa in om du vill att din lista/listor ska synas på listan eller inte. Du väljer själv om du vill använda flera listor eller hålla dig till ett för att bokföra. Du kan välja om du vill lägga in dina spel helt manuellt eller med hjälp av olika importeringsfunktioner med stöd för diverse spelbolag. Ny funktionalitet på sidan tillkommer kontinuerligt. Spreadsheet är användbart oavsett om du bettar, spelar poker eller på casino.

Länk: https://spreadsheet.com

Vi bokför våra egna spel

Vi på Tipsmedoss.com bokför våra egna speltips och rekar med hjälp av detta verktyg. Vill ni kika närmre på våra rekar och se hur det går för oss? Då ska ni klicka er in via den här länken: http://www.spreadsheet.se/tipsmedoss

Vill du komma igång med spelandet?
Är ni redo för lite odds och spel och har svårt att välja rätt spelbolag? Svenskbetting hjälper er med detta!