oddsbonus-unibet

Unibet

Oddsbonus hos Unibet – Vi presenterar spelbolaget med det kanske mest generösa omsättningskravet! Unibet är ett av Sveriges ledande spelbolag.

Unibet har varit etablerade på den svenska marknaden i många år. Man är ett av de större spelbolagen i Sverige. Man erbjuder sina kunder en plattform vars riktar stort fokus mot den svenska målgruppen. Man erbjuder höga odds och har ett brett utbud för oddsspelare.

En 100-procentig välkomstbonus

Spelbolaget erbjuder nya kunder en klassisk välkomstbonus, dvs. 100% upp till 1000kr. 

Stort utbud!

Unibet erbjuder oddsspelaren ett stort utbud på sport. Du kan spela på allting ifrån fotboll till volleyboll hos spelbolaget. Unibet erbjuder dessutom en väldigt fin layout, vilket innebär att det är enkelt att navigera sig runt på sidan. Hemsidan ger ett intryck av att vara trovärdiga och erbjuder dessutom snabba in- och utbetalningar.

Omsättningskrav

Du måste omsätta din välkomstbonus fem gånger för att kunna göra ett uttag. Vi beskriver närmre vad detta innebär här nedanför genom ett exempel;
1. Om ni gör en insättning på 1000kr, får ni 2000kr att spela för
2. Ni måste omsätta er insättning (1000kr) fem gånger.
3. Ni måste spela för 5000kr för att kunna gör ett uttag.

Faktum är att spelbolaget tillhör ett av de spelbolagen som har det mest generösa omsättningskravet! Kör hårt!

Utöver den 100-procentiga välkomstbonusen bjuder Unibet även nya kunder på ett annat alternativ. Nya kunder har två välkomstbonusar att välja mellan – och den andra bonusen är en 500-procentig välkomstbonus, upp till 500kr. Det innebär att du vid en insättning på 100kr, får 500kr att spela för.

Välj mellan två oddsbonusar:

  1. Hämta din 100-procentiga välkomstbonus!
  2. Hämta din 500-procentiga välkomstbonus!

Stort lycka till!

<- Tillbaka till oddsbonusar