oddsbonus hos casiniabet

CasiniaBet insättningsbonus

Spelbonus hos CasiniaBet – Nyetablerad sajt på den svenska marknaden, CasiniaBet erbjuder nya kunder en konkurrenskraftig oddsbonus!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

CasiniaBet går under samma bolag som Malina Sports, ett spelbolag vi också rekommenderar varmt! Det är två liknande Sportsbookies, men med en helt annan approach när det kommer till design och layout! CasiniaBet är ett konkurrenskraftigt spelbolag med tanke på att de erbjuder en väldigt fin välkomstbonus, samt det faktum att de erbjuder väldigt höga odds. Utbudet är dessutom fantastiskt!

CasiniaBet bonus

Spelbolaget erbjuder alla nya kunder en 100-procentig betting bonus, upp till 2100 kr! Sätter du in 2100 kr, får du alltså 4200 kr att spela för.

Utbudet sticker ut

Gillar du att spela på fotboll? Då är CasiniaBet är hett alternativ för dig som spelare. Spelbolaget erbjuder i princip spel på alla ligor i världen, med allt från Venezuela, till Uzbekistan. Det är inget dåligt utbud du hittar hos CasiniaBet – och vill du spela på andra sporter? Då finns det alternativet också. Det är oerhört enkelt att navigera sig runt på sajten, med tanke på att de använder flaggor som verktyg för alla fotbollsligor. Glasklart, enkelt och smidigt!

CasiniaBet omsättningskrav

CasiniaBet har givetvis ett omsättningskrav på sin välkomstbonus, och här nedanför förklarar vi exakt vad som gäller för att du ska kunna göra ett uttag!
1. Om du gör en insättning på 2100 kr, får du alltså 4200 kr att spela för
2. Du måste omsätta din bonus samt din insättning sex gånger
3. Du måste spela för 25 200 kr för att kunna göra ett uttag

CasiniaBet är Sportsbookien för den som gillar att spela stort. Deras betting bonus är som ni märker tung, men faktum är att ni också får betydligt mer att spela för än om ni nyttjar en oddsbonus, upp till 1000 kr. Ett startkapital på 4200 kr kan givetvis innebära stora vinster – och därför rekommenderar vi CasiniaBet för den som gillar lite större utmaningar.