oddsbonus hos Betser

Betser

Oddsbonus hos Betser – Betser är ett nyetablerat spelbolag på den svenska marknaden, och erbjuder en helt unik produkt. Spela bland annat mot dina vänner i Betser League!

Betser erbjuder en fräsch och användarvänlig layout, med spel på i princip alla sporter. Gillar du att speciellt betta på fotboll, är Betser ett mycket bra alternativ, då de erbjuder spel på över 100 olika marknader. Man erbjuder dessutom mycket konkurrenskraftiga odds, och marknadsför sig dessutom genom att erbjuda de allra bästa oddsen på Allsvenskan.

En mycket trevlig oddsbonus

Spelbolaget erbjuder dig som ny kund en klassisk oddsbonus – 100% upp till 1000 kr. Det innebär att du får 2000 kr att spela för, vid en insättning av 1000 kr. Utöver detta, bjuds du in till casinot – och väl där får du 50 free spins att använda, på valfritt spel.

Magiskt utbud

Vi överdriver inte vid användningen av ordet “Magiskt”. Spelbolaget Betser erbjuder dig som kund, över 30 olika sportar att betta på. Du kan spela på allt från Badminton till Speedway hos spelbolaget. De gör de unika på marknaden, och lägg där till en mycket användarvänlig navigation på sajten. Du hittar alla sporter och marknader inom loppet av fem sekunder. Det garanterar vi!

Omsättningskrav

Betser har mycket rättvisa omsättningskrav, och det är därför ingen omöjlighet att lyckas omsätta sin bonus hos spelbolaget. Vi förklarar mer exakt vad som krävs här nedanför genom en punktlista;
1. Sätter du in 1000 kr hos Betser, får du 2000 kr att spela för.
2. Du måste omsätta din oddsbonus tolv gånger innan du kan göra ett uttag.
3. Du måste spela för 12 000 kr för att kunna göra ett uttag, till ett odds av minst 1,80x.

Alla oddsbonusar på marknaden har ett omsättningskrav. Det gäller enbart att hitta det som passar en själv bäst. Hos många spelbolag behöver du placera ett spel, som minst betalar 2,00 i odds. Därför uppskattar vi Betser, där kravet ligger på 1,80 – i våra ögon en enorm skillnad.

Gå med Betser ifall ni är ute efter ett modernt spelbolag med en mobilanpassad sajt. Som vi tidigare var inne på i ingressen, ger spelbolaget dig dessutom möjligheten till att tävla mot dina vänner i Betser League. Läs mer om detta, och hämta din välkomstbonus via länken nedanför!

Din oddsbonus väntar på dig:

  1. Hämta din välkomstbonus här!

Stort lycka till!

<- Tillbaka till oddsbonusar